نماد آخرین خبر

تکرار حادثه مرگبار تصادف شوتی در خراسان جنوبی

منبع
ايرنا
بروزرسانی

ایرنا/ برخورد خودروی شوتی این بار با اتوبوس مسافربری در محور سربیشه - نهبندان - حادثه آفرید و علاوه بر آتش‌سوزی، یک کشته و شماری مصدوم بر جا گذاشت.

این حادثه ساعاتی پایانی دوشنبه شب روی داد و با ورود به موقع عوامل آتش نشانی، هلال احمر و اورژانس، آتش مهار و مسیر باز شد.
علیرضا عباسی، معاون فنی و عملیات مرکز اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: تمامی مصدومان تصادف در محور سربیشه - نهبندان صبح امروز با حال عمومی خوب از بیمارستان سربیشه ترخیص شدند.
عباسی افزود: ساعت ۲۳ و هشت دقیقه شب گذشته تصادف اتوبوس زاهدان - مشهد با یک دستگاه خودروی سوخت کش به اورژانس اعلام شد که سریعا عوامل امدادی به محل حادثه اعزام شدند.
وی با بیان اینکه تصادف در ورودی روستای سلم آبادی و پنج کیلومتری شهر سربیشه روی داد، بیان کرد: در این حادثه سواری پژو حامل سوخت با یک دستگاه اتوبوس برخورد کرده و دچار حریق شده بود که راننده سواری فوت کرد و هشت نفر از مسافران اتوبوس مصدوم شدند.
معاون فنی و عملیات مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث خراسان جنوبی گفت: مصدومان به کمک عوامل اورژانس به بیمارستان سربیشه منتقل شدند و این هشت مسافر دچار جراحت جزئی شده بودند که صبح امروز از بیمارستان ترخیص و راهی مقصد خود شدند.
اما روح‌الله نوری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار سربیشه درباره این حادثه تشریح کرد: خودروی سواری پژوی حامل سوخت آتش گرفت و شعله‌ها به بخشی از اتوبوس هم سرایت کرد که با ورود به موقع عوامل آتش نشانی، هلال احمر و اورژانس، آتش مهار و معبر باز شد، همچنین کار رسیدگی به مصدومان سریع انجام شد.
نوری گفت: مسافران با اتوبوس جایگزین راهی مقصد شدند و مسیر هم در کمترین زمان ممکن بازگشایی شد.
بنا بر توضیحات سرهنگ علیرضا رضایی، رئیس پلیس راه خراسان جنوبی، برخورد یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ شوتی حامل سوخت قاچاق با یک دستگاه اتوبوس در کیلومتر چهار محور سربیشه - نهبندان یک کشته و تعدادی مصدوم بر جا گذاشت.
رضایی گفت: ساعت ۲۳ و پنج دقیقه با اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع حادثه رانندگی در محور سربیشه - نهبندان، بلافاصله ماموران و نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: ماموران با حضور در محل حادثه مشاهده کردند، سواری پژو ۴۰۵ حامل سوخت قاچاق با یک دستگاه اتوبوس مسافربری که از زاهدان عازم مشهد مقدس بود برخورد کرده و دچار حریق شده‌اند که بر اثر این حادثه راننده پژو جان خود را از دست داد و مسافران قبل از حریق، از اتوبوس خارج که تعدادی به صورت جزئی مصدوم شدند.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی بیان کرد: علت حادثه توسط کارشناس پلیس، انحراف به چپ خودروی پژو تشخیص داده شده است.

آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today