نماد آخرین خبر

پیش‌بینی وزش بادهای نسبتا شدید شمال غربی در هرمزگان

منبع
بروزرسانی
پیش‌بینی وزش بادهای نسبتا شدید شمال غربی در هرمزگان

صبح ساحل/ امروز خلیج فارس و نواحی فراساحل جزایر غربی استان با وزش باد‌های نسبتاً شدید شمال غربی مواج پیش بینی می‌شود.

براساس اعلام کارشناس هواشناسی هرمزگان، امروز پنجشنبه نهم آذر و فردا در تنگه هرمز برخی نقاط شرقی و مرکزی استان ناپایداری جوی پیش بینی می‌شود.
تحت فعالیت سامانه‌ای بارشی، طی امروز و فردا، به تناوب در نواحی شرقی تنگه هرمز، برخی نقاط مرکزی و شرقی استان و ارتفاعات، افزایش و رشد ابر با احتمال رگبار پراکنده باران گاه رعد و برق و تندباد لحظه‌ای پیش بینی می‌شود و دریا نیز در محدوده تنگه هرمز و غرب دریای عمان طی ساعاتی متلاطم خواهد شد.
بیشینه سرعت باد به بیش از ۴۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به بیش از ۱.۵ متر خواهد رسید. از اواخر وقت فردا از سرعت وزش باد در خلیج فارس کاسته خواهد شد.
توصیه می‌شود تمهیدات لازم جهت تردد به کشور‌های حاشیه جنوبی خلیج فارس، استان‌های خوزستان و بوشهر و همچنین تردد شناور‌ها بویژه سبک، صیادی و تفریحی در محدوده جزایر استان بخصوص جزایرکیش و لاوان صورت پذیرد. 
به لحاظ دمایی، نوسانات دمایی تغییرات ۱ تا ۳ درجه‌ای خواهد داشت.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today