نماد آخرین خبر

آبگرفتگی ۳۵ واحد مسکونی در طغیان رودخانه بابلرود

منبع
فارس
بروزرسانی
آبگرفتگی ۳۵ واحد مسکونی در طغیان رودخانه بابلرود

فارس/ مدیرکل مدیریت بحران مازندران با اشاره به آبگرفتگی ۳۵ واحد مسکونی در اثر طغیان رودخانه بابلرود گفت: آزادسازی حریم و بستر رودخانه در اولویت قرار گیرد.

حسینعلی محمدی، مدیرکل مدیریت بحران مازندران درباره خسارت و دلیل سیلاب در استان اظهار کرد: تجاوز به حریم رودخانه‌ها مهم‌ترین عامل طغیان رودخانه و جاری شدن سیل در مازندران است.
وی افزود: شاهد بارش‌های رگباری حوزه بالادست بابل بودیم؛  به‌طوری‌که میانگین سه چهار ساعت بارش به میزان بارش یک سال برخی از استان‌های کشور بود.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران بیان کرد: شاهد طغیان رودخانه کاری رود به‌واسطه تصرف در بستر رودخانه‌ و حجم بارش در سازه‌های تقاطعی غیراستاندارد بودیم.
محمدی اضافه کرد: شاهد تغییر مسیر سیلاب به روستای بالا احمد و آب‌گرفتگی ۳۵ منزل مسکونی بودیم که در اولین فرصت نسبت به اعزام ماشین آلات و ادوات در بحث لایروبی و پاک سازی دهانه پل اقدام شد.
وی با اعلام اینکه عدم لایروبی در برخی مقاطع به نوعی گره سیلی ایجاد کرد، تصریح کرد: در حال حاضر لایروبی رودخانه کاری‌رود در اولویت قرار گرفت.
محمدی با اعلام اینکه  تجاوز به بستر رودخانه عقلانی نیست، گفت:  آزادسازی حریم و بستر رودخانه در اولویت قرار گیرد و هم مردم و هم شوراها در این راستا مکلف هستند.

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today