مصرف روزانه ۵۵۰ تُن گوشت مرغ در خراسان رضوی

قدس آنلاین/ معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: روزانه ۵۵۰ تن گوشت مرغ در این استان مصرف میشود که میزان تولید بیش از این میزان است.
مجید جعفری، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: مشکل قیمت و موجودی مرغ در بازار هیچ ارتباطی با میزان تولید ندارد، زیرا تولید در میزان مورد نیاز انجام میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: میزان جوجه ریزی جهت تولید گوشت مرغ در خراسان رضوی با سقف تعهد در حال انجام است.
وی ادامه داد: با توجه به جوجه ریزی خوب در ماههای مهر و آبان امسال در استان و نیز روند مطلوب در مدت گذشته از آذرماه جاری، نباید مشکلی در تامین مرغ وجود داشته باشد زیرا تولید در روال عادی خود طی مسیر میکند.
جعفری بیان کرد: طی مهرماه امسال ۹ میلیون و ۱۶۰ هزار و ۶۰۹ قطعه و در آبانماه نیز ۱۰ میلیون و ۵۴ هزار و ۴۴۹ قطعه جوجه ریزی ثبت شده است که حاصل این میزان جوجهریزیها به ترتیب روزانه ۶۶۵ و ۷۱۹ تن گوشت مرغ است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: سقف تعهد جوجه ریزی در استان برای یک هزار و ۴۶۴ واحد فعال با ظرفیت ۳۱ میلیون قطعه جوجهریزی در هر دوره و برای هر ماه ۱۰ میلیون قطعه است.
وی بیان کرد: تامین مرغ در حال حاضر در مشهد با توزیع روزانه به شبکه اصناف مشهد در حال انجام است و واحدهای نظارتی باید در این زمینه فعال باشند.