تصادفات جادهای امسال استان مرکزی 404 قربانی گرفت

ایرنا/ رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: ۴۰۴ نفر امسال در تصادفات جادهای این استان فوت کردند.
سرهنگ محمد پورشمس، رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی اظهار کرد: 5 هزار و ۸۳ نفر نیز در این بازه زمانی به علت حوادث رانندگی، مجروح شدند.
وی بیان کرد: میزان فوت شدگان تصادفات جادهای استان مرکزی در سال جاری نسبت به سال گذشته چهار درصد و مجروحان نیز هفت درصد کاهش داشته است.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: این استان از نظر تعداد متوفیان ناشی از تصادفات جادهای رتبه نخست کشور را دارد و هر ساله به طور میانگین ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر در تصادفات فوت و 8 هزار نفر مجروح میشوند.
پورشمس به یکی از مسیرهای حادثهساز استان اشاره کرد و افزود: ۲ طرفه شدن ۲۵ کیلومتر از جاده زالیان توسط اداره کل راه و شهرسازی در حال اجرا است که به زودی اتمام و زیر بار ترافیک میرود.
وی بیان کرد: تعریض بخشی از کمربندی اراک به مسافت ۲۵ کیلومتر در حال انجام است و عملیات اجرایی زیرگذر ورودی شهر اراک نیز که نقش مهمی در کاهش تصادفات دارد به زودی پایان و زیر بار ترافیک میرود.