فعال کردن انجمن آثار و مفاخر ایلام در دستورکار

ایرنا/ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام گفت: فعال کردن انجمن آثار و مفاخر استان یک ضرورت در راستای امیدآفرینی در جامعه است.
علی هوشمند، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام با بیان اینکه در ۲ سال گذشته آیین تجلیل از بزرگان و مفاخر حوزه فرهنگ، هنر و رسانه استان از جمله استاد ظاهر سارایی و سیدپیمان سادات نژاد برگزار شده است، اظهار کرد: تا پایان امسال نیز علاوه بر تجلیل از استاد همایون همتی، یک مراسم دیگر در راستای تجلیل از مفاخر استان برگزار خواهد شد.
وی با تاکید بر ضرورت تشکیل هیئت امنای انجمن آثار و مفاخر استان ایلام، ابراز کرد: امید است که انجمن مفاخر استان ایلام به زودی تشکیل جلسه داده و هیئت امنای این انجمن مشخص شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام تصریح کرد: شناسایی مفاخر استان در حوزه های مختلف فرهنگ، هنر و رسانه، ثبت و ضبط آثار و تالیفات آنان و معرفی به جامعه به ویژه نسل جوان، تشکیل بانک اطلاعاتی و برگزاری آیین ها و مراسم های تجلیل و نکوداشت از جمله اهداف تشکیل انجمن آثار و مفاخر در استان ها به شمار می رود.
هوشمند با بیان اینکه این انجمن یک مجموعه نظاممند بر اساس آیین نامه ابلاغی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، گفت: تشکیل بانک اطلاعاتی جامع مفاخر استان ایلام، منوط به تشکیل هیئت امنای این انجمن به شکل قانونی و با حضور مفاخر، بزرگان، اساتید دانشگاه در حوزه های فرهنگ، هنر و رسانه در استان است.