نماد آخرین خبر

برخورد جدی با خودروهای حامل کالای قاچاق در سمنان

منبع
فارس
بروزرسانی
برخورد جدی با خودروهای حامل کالای قاچاق در سمنان

فارس/ جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: برخورد جدی با خودروهای تندروی حامل کالای قاچاق موسوم به «شوتی» در دستور کار فراجاست.

سیدعلی میراحمدی، جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان اظهار کرد: مهم‌ترین رویکرد فرماندهی انتظامی در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز، پیشگیری، پیش‌بینی و مبارزه است.
وی مبارزه با قاچاق کالا و ارز را مهم‌ترین مأموریت پلیس امنیت اقتصادی اعلام و بر تعامل و همکاری دیگر رده‌های فراجا با این پلیس عنوان کرد و افزود: با توجه به دستورالعمل‌های صادره از ستاد کل نیروهای مسلح، در امر مقابله با قاچاق کالا و ارز باید از ظرفیت سایر نیروهای مسلح نیز بهره برد.
جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان با اعلام اینکه برخورد با خودروهای تندروی حامل کالای قاچاق موسوم به شوتی در دستور کار فراجاست، گفت: پلیس امنیت اقتصادی در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید همچون گذشته بدون هیچ مماشاتی با هیچ نهاد و شخصی، به تلاش و مبارزه جدی خود با این پدیده ادامه دهد.
میراحمدی بر نقش رسانه‌ها در مأموریت مهم مبارزه با قاچاق کالا تأکید و بیان کرد: اگر مردم آسیب‌های کالای قاچاق و آثار مخرب ناشی از آن را بر اقتصاد، بیکاری، سلامت و بهداشت دریابند، در استفاده از کالاهای داخلی مشارکت بیشتری خواهند داشت که این امر تنها با قدرت نرم رسانه‌ها تحقق خواهد یافت.

آخرین خبر سمنان در اینستاگرام :
https://instagram.com/semnan_today