نماد آخرین خبر

تمامی مطالبات باغ‌داران لیمو در هرمزگان واریز شد

منبع
مهر
بروزرسانی
تمامی مطالبات باغ‌داران لیمو در هرمزگان واریز شد

مهر/ معاون بازرگانی تعاون روستایی هرمزگان گفت: تمامی مطالبات باغداران استان بابت خرید لیموترش، به حساب آنها واریز شده است.

محمدرضا ماندگاری، معاون بازرگانی تعاون روستایی هرمزگان اظهار کرد: در این مرحله باقی‌مانده مطالبات باغداران بالغ بر ۲۸ میلیارد تومان به حساب آنها واریز شد.
وی اضافه کرد: با پرداخت این مبلغ تمامی مطالبات باغداران لیمو جمعاً بالغ بر 148/5 میلیارد تومان توسط بانک عامل به حساب آنان واریز شد.
ماندگاری با اعلام اینکه امسال به منظور حمایت از لیموکاران حدود ۱۵ هزار و ۲۰۰ تن لیموترش از باغداران رودان و میناب خریداری شد، افزود: این میزان خرید لیموترش برای نخستین بار صورت گرفت و همه آنها تبدیل به لیموخشک شد.
وی تصریح کرد: پرداخت به موقع مطالبات کشاورزان و باغداران از اولویت‌هایی هست که باید در جهت حمایت از تولید داخلی در اسرع وقت انجام شود.
ماندگاری گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته و اهتمام سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور همه مطالبات باغداران هرمزگانی از تعاون روستایی طی سه مرحله به صورت ۱۰۰ درصد تامین اعتبار و پرداخت شد.
وی به حمایت دولت از کشاورزان باغدار منطقه که با اُفت قیمت‌ها روبه‌رو بودند، اشاره کرد و افزود: با افزایش حجم لیموترش و کاهش قیمت این محصول و سوء استفاده برخی دلالان، دولت خرید توافقی را در دستور کار قرار داد که با تشکیل کارگروه خرید توسط مدیریت تعاون هرمزگان و ایجاد چهار مرکز خرید در شهرستان‌های رودان و میناب با مباشرت اتحادیه تعاون روستایی خلیج فارس به نحوه مطلوبی انجام شد.

معاون بازرگانی تعاون روستایی هرمزگان بیان کرد: قیمت توافقی خرید لیموترش (درجه یک) برای هر کیلوگرم ۱۰ هزار تومان اعلام شده بود.
وی اظهار امیدواری کرد در سال‌های آتی کارخانه‌جات فراوری آبلیموگیری یا کنسانتره و غیره در این مناطق راه‌اندازی شود.
استان هرمزگان اولین تولیدکننده لیمو در کشور به شمار می‌رود.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today