درگذشت یکی از چهرههای تقریبی اهل سنت تایباد

صدا و سیما/ مولوی حافظجی، واعظ روشندل و یکی از بزرگترین چهرههای تقریبی اهل سنت تایباد خراسان رضوی امروز به علت بیماری و کهولت سن درگذشت.
به همین مناسبت جلیل رحیمی جهانآبادی، نماینده مردم تربت جام، تایباد باخرز و صالح آباد در مجلس شورای اسلامی در پیامی درگذشت این عالم وارسته را به علما، طلاب و مردم تایباد تسلیت گفت.
رحیمی جهانآبادی در بخشی از پیام خود آورده است: درگذشت حاج مولوی حافظجی، عالم وارسته و روشندل و ارشادگر باایمان را تسلیت عرض نموده، رحمت واسعه الهی برای آن مرحوم و صبر و بردباری را برای همه بازماندگان از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
مولوی حافظجی سال ۱۳۲۹ در قریه بیدپارسی خواف متولد و در 6 ماهگی بر اثر بیماری آبله از نعمت بینایی محروم شد.
او در پنج سالگی به مکتب رفت و طولی نکشید که ملای دِه از حافظه عجیب این کودک نابینا در حفظ قرآن شگفتزده شد و این طفل در مدت کوتاهی موفق به حفظ کل قرآن مجید شد.
همچنین مولوی حافظجی در دوران کودکی بسیاری از کتب رایج زمان همچون پنج کتاب فارسی، اشعار حافظ شیرازی، بوستان و گلستان سعدی را حفظ کرد.
مولوی حافظجی در سن 12 سالگی در حوزه علمیه خواف به عنوان طلبه پذیرفته شد و زیر نظر استاد خود مرحوم مولانا شمس الدین مطهری دروس متداول فقهی و علمی را تلمذ کرد.
وی در 17 سالگی به عنوان مولوی فارغالتحصیل و تسلط او بر وعظ، احادیث و تفسیر موجب شد که سخنرانی وی در خطه خواف، تربت جام و باخرز مورد اقبال عام و خاص قرار بگیرد.
این عالم وارسته با اینکه نامش عبدالعظیم بود اما به لقبی که مولانا مطهری برای وی انتخاب کرد با عنوان حافظجی که به معنی حافظ بزرگوار و محترم است معروف شد.
جناب حافظجی در 19 سالگی و در دهه 40 شمسی به دعوت مردم دانشدوست تایباد به این شهر دعوت و در مسجد بلال ساکن و به وعظ و سخنوری در تایباد، تربت جام، باخرز و خواف مشغول شد.
او در اوایل دهه 50 تأهل اختیار کرد و در تایباد ساکن و برای بیش از 50 سال به عنوان واعظ رسمی مسجد جامع احناف تایباد و مساجد کاریز، باخرز، تربت جام و خواف شد.
این واعظ روشندل به عنوان منادی وحدت بین شیعه و سنی همواره برای تقریب مذاهب و توسعه وحدت بیش از نیم قرن تلاش مخلصانه داشت.
وجود هزاران سخنرانی مبتنی بر مباحث اخلاق و تفسیر از او با موضوع وحدت امت اسلامی موید این واقعیت است.