نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
اقتصادی

معاون وزیر جهاد کشاورزی: سهمیه آرد نانوایی ها براساس نیاز استان ها تخصیص می یابد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
معاون وزیر جهاد کشاورزی: سهمیه آرد نانوایی ها براساس نیاز استان ها تخصیص می یابد

ایرنا/  مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: براساس نیاز استان ها سهمیه آرد نانوایی ها افزایش یافته است.

سعید راد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا اخباری مبنی بر لغو سهمیه آرد نانوایی ها را رد کرد و افزود: سهمیه آرد نانوایی ها طبق روال گذشته اما به صورت دستی در حال انجام است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید براینکه در حال حاضر هیچ مشکلی در تامین آرد و کالاهای اساسی استان های مهمان پذیر نداریم اظهار داشت: تامین و تخصیص آرد استان های مهمانپذیر با تصمیم گیری استانداری ها (به عنوان رئیس کارگروه آرد و نان) و برحسب نیاز استان ها در اختیار واحدهای نانوایی قرار می گیرد.
وی درباره خرید گندم نیز گفت: اکنون خرید گندم طبق روال عادی در حال انجام است و بخش دیگری از پول گندمکاران به مبلغ ۲۸.۵ همت پرداخت شده است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره