نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
اقتصادی

بمب بانکی چای دبش؛ دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی

منبع
فارس
بروزرسانی
بمب بانکی چای دبش؛ دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی

فارس/ شرکت دبش سبز گستر، مالک برند چای دبش، طی سال‌های گذشته با دریافت ۱۴۳ فقره تسهیلات از یک بانک دولتی، امروز به یکی از بدهکاران بزرگ بانکی تبدیل شده و حدود ۱۳۰۰ میلیارد تومان بدهی معوق بر جای گذاشته است.

شرکت دبش سبز گستر (معروف به چای دبش) طی سال‌های اخیر موفق به دریافت ۱۴۳ فقره تسهیلات بانکی از یک بانک دولتی شده است. بر اساس اطلاعات موجود، بخش قابل توجهی از این وام‌ها هنوز بازپرداخت نشده و در حال حاضر بدهی معوق این شرکت به حدود ۱۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

این حجم از تسهیلات و معوقات، پرسش‌هایی جدی درباره شیوه تخصیص منابع بانکی به برخی شرکت‌های خاص ایجاد کرده است. کارشناسان معتقدند تمرکز تسهیلات بر تعداد محدودی بنگاه، علاوه بر بالا بردن ریسک نکول برای بانک‌ها، می‌تواند دسترسی سایر فعالان اقتصادی به منابع اعتباری را نیز محدود کند. گزارش‌ها حاکی است که بانک مرکزی و نهادهای نظارتی در حال بررسی روند اعطای این وام‌ها و وضعیت بازپرداخت آن هستند. 

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره