نماد آخرین خبر

اعطای مهلت یک هفته‌ای برای صادرکنندگان بدون رتبه‌بندی

منبع
فارس
بروزرسانی
اعطای مهلت یک هفته‌ای برای صادرکنندگان بدون رتبه‌بندی

فارس/ رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران در نامه‌ای به گمرک ایران، از اعطای مهلت یک هفته‌ای برای صادرکنندگان فاقد رتبه‌بندی خبـر داد.

محمدعلی دهقان دهنوی رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران در نامه‌ای به گمرک ایران، از اعطای مهلت یک هفته‌ای برای صادرکنندگان فاقد رتبه بندی خبـر داد.

رئیس کل سازمان توسعه تجارت با اشـاره به مشکلات اجرایی ایجاد شده در گمرکات جهت صـادرات کالاهای فاسد شدنی به دلیل عدم کفایت سقف صادراتی برخی صادرکنندگان، اعلام کـرد: به منظور مدیریت مشکلات ایجاد شـده در گمرکات، این سازمان امکان صادرات کارت‌های بازرگانی با شـرایط مذکـور را حداکثر به میزان 50 هزار دلار بدون رعایت مفـاد بخشنامه شماره ۵۶۳۳۱۱۸ با موضـوع «ضـرورت استفـاده از ضمانت‌نامه بانکی برای دارندگان کارت بازرگانی بدون رتبه بندی و سوابق صادراتی» مجاز اعلام کرده و این امکان را تا روز شنبه ۸ آذرماه مجدد فراهم آورده است. مهلت اعطا شـده تمدید نخواهد شـد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله