1. برگزیده
اقتصادی

بورس با افزایش ۱۴ هزار واحدی به تعطیلات رفت

منبع
فارس
بروزرسانی
بورس با افزایش ۱۴ هزار واحدی به تعطیلات رفت

فارس/ شاخص کل بورس تهران امروز با افزایش ۱۴ هزار و ۳۷۴ واحد همراه شد.

شاخص کل بورس امروز چهارشنبه آخرین روز معاملاتی هفته با افزایش ۱۴ هزار و ۳۷۴ واحد به رقم ۴ میلیون و ۳۵۸ هزار و ۹۹۸ واحد رسید.همچنین شاخص کل با معیار هم وزن با افزایش هزار و ۳۹۱ واحد به رقم یک میلیون و ۱۶۲ هزار و ۲۹۸ واحد رسید.

همه شاخص‌های بورس امروز غیر از شاخص بازار دوم که معاملات بلوکی در آن انجام می‌شود، سبز شدند.ارزش بازار در بورس تهران به بیش از ۱۲ میلیون و ۹۲۴ هزار میلیارد تومان معادل حدود ۹۰ میلیارد دلار رسیده است.معامله‌گران امروز بیش از ۵۹.۸ میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب ۷۸۱ هزار نوبت معامله و به ارزش ۳۰ هزار و ۶۹۸ میلیارد تومان داد و ستد کردند.
 
در فرابورس ایران اما شاخص کل با ۴ واحد عقب نشینی به رقم ۳۳ هزار و ۳۲۵ واحد رسید.ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک میلیون و ۷۹۳ هزار میلیارد تومان رسید.ارزش بازار پایه فرابورس ۴۴۱ هزار میلیارد تومان شد.

معامله‌گران امروز بیش از ۱۵.۹ میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب ۳۴۴ هزار نوبت معامله و به ارزش ۲۰۴ هزار میلیارد تومان داد و ستد کردند.همه شاخص‌های فرابورس به غیر از شاخص قیمت فرابورس قرمز شدند.همچنین این دو شاخص با معیار هم وزن سبز شدند.شاخص بازار اول فرابورس سبز شد، اما شاخص بازار دوم فرابورس قرمز شد.سرمایه‌گذاری در بورس همراه با ریسک و نوسانات خاص خود است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره