ايرنا/ روزنامه 'تايمز او اينديا' روز پنجشنبه نوشت، با توجه به داده هاي بانک جهاني در مورد سال 2017، هند با عبور از فرانسه به ششمين اقتصاد بزرگ جهان تبديل شده است.
اين روزنامه افزود، با توجه به گزارش بانک جهاني، ارزش توليد ناخالص داخلي هند تا پايان سال گذشته 2.597 تريليون دلار بر آورد شده است درحالي که ارزش توليد ناخالص داخلي فرانسه در مدت مشابه 2.587 تريليون دلار بوده است.
اقتصاد هند پس از چند ماه رکود، در ماه جولاي سال 2017، رشد خود را بار ديگر بدست آورد. هند که هم اکنون داراي 1.34 ميليارد جمعيت است تا چند سال آينده به پر جمعيت ترين کشور جهان تبديل خواهد شد درحالي که جمعيت فرانسه همان 67 ميليون نفر باقي مانده است.
با توجه به داده هاي بانک جهاني، اين درحالي است که سرانه توليد ناخالص داخلي فرانسه بر اساس جمعيت 20 برابر بيشتر از هند است و دهلي نو هند بسيار فقير تر از 9 اقتصاد بزرگ در جهان است.
پس از کاهش رشد اقتصادي هند به دليل طرح هاي مبارزه با پول سياه و اصلاح قانون ماليات بر کالا و خدمات در دو سال گذشته، افزايش توليد و مصرف در سال گذشته مهمترين عوامل افزايش رشد اقتصادي اين کشور اعلام شده است.
رشد اقتصادي هند در يک دهه گذشته دو برابر شد و انتظار مي رود به موتور اقتصادي آسيا تبديل شود. اين درحالي است که رشد اقتصادي چين کاهش يافته است.
با توجه به صندوق بين المللي پول، انتظار مي رود رشد اقتصادي هند در سال جاري 7.4 و در سال آينده به 7.8 درصد برسد.
مرکز تحقيقات تجاري و اقتصادي در لندن سال گذشته اعلام کرده بود که رشد توليد ناخالص داخلي هند در سال 2018 از فرانسه و انگليس فراتر خواهد رفت و به احتمال زياد اين کشور تا سال 2032 به سومين اقتصاد جهان تبديل خواهد شد.
انگليس تا پايان سال 2017 با توليد ناخالص داخلي به ارزش 2.622 تريليون دلار هنوز هم پنجمين اقتصاد جهان شناخته مي شد.
آمريکا، چين و ژاپن به ترتيب اولين، دومين و سومين اقتصاد هاي بزرگ جهان هستند.
دولت هند در 2 سال گذشته چندين طرح اقتصادي مانند مبارزه با پول سياه، ديجيتالي ساختن اقتصاد و اصلاح قانون خدمات ماليات و کالا را اجرايي کرده است.
بر اساس طرح ماليات بر خدمات و کالا هند(GST) دولت اين کشور قصد دارد ماليات مستقيم و واحد را جايگزين رژيم پيچيده مالياتي دولت مرکزي و ايالتي کند. اين طرح اقتصاد 2 تريليون دلاري هند را به صورت يک بازار مشترک تبديل خواهد کرد.
در اين طرح دولت هند قصد دارد ماليات کالاي مورد استفاده مردم را به صورت روزانه تا 50 درصد کاهش دهد و به ساير کالاها نرخ ماليات بسيار کمتري مانند 5، 12 و 18 درصد وضع کند.
«نارندا مودي» نخست وزير هند سه شنبه هشتم نوامبر(18 آبان) سال 2016 در پيام فوري تلويزيوني اعلام کرد که اسکناس هاي 500 و 1000 روپيه اي از روز چهارشنبه از گردش پولي خارج مي شود. اين اقدام دولت هند سبب کاهش نقدينگي شديد در اين کشور شد.
مودي دليل اين تصميم فوري را مبارزه با اسکناس هاي تقلبي ،پول سياه ،فساد و تروريسم بر اقتصاد بيان کرد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار