نماد آخرین خبر

امیر سیاری: استفاده از هوش مصنوعی در پهپاد‌های ارتش توسعه می‌یابد

منبع
خبرگزاري دانشجو
بروزرسانی

خبرگزاری دانشجو/ معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: استفاده از هوش مصنوعی در پهپاد‌های ارتش توسعه می‌یابد.

بخشی از اظهارات دریادار حبیب‌الله سیاری، معاون هماهنگ‌کننده ارتش در گفت و گو با SNNTV به شرح زیر است:  
* ۱۵ فناوری نوظهور شامل پلاسما، اقلیم، کوانتوم، هوش مصنوعی، رباتیک و الکترومغناطیس در آینده جنگ‌ها نقش مؤثری خواهند داشت .
* اگر به فناوری‌ها ی نو ظهور توجه نشود، قطعاً با غافلگیری فناورانه مواجه خواهیم شد.
* غافلگیری فناورانه می‌تواند منجر به عقب‌ماندگی راهبردی شود و در چنین شرایطی، توان ایستادگی در برابر تهدیدات دشمن کاهش خواهد یافت.

* هوش مصنوعی می‌تواند در تمام حوزه‌های مدیریتی و فناوری‌های دفاعی تأثیرگذار باشد و در این راستا، پیشرفت‌های خوبی در ارتش جمهوری اسلامی ایران حاصل شده است.
* هوش مصنوعی در پهپاد‌ها و دیگر تجهیزات دفاعی می‌تواند نقش مهمی ایفا کند و این فناوری در دستور کار ارتش قرار دارد.
* ارتش جمهوری اسلامی ایران توانسته به موفقیت‌های قابل توجهی در بهره‌برداری از فناوری‌های نوین دست یابد .
* این فناوری‌ها به‌ویژه در زمینه‌های دفاعی می‌توانند تغییرات شگرفی ایجاد کنند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر