هاآرتص: نتانیاهو تاکنون در جلب حمایت ترامپ برای اقدام علیه ایران ناکام مانده است
![هاآرتص: نتانیاهو تاکنون در جلب حمایت ترامپ برای اقدام علیه ایران ناکام مانده است](https://app.akharinkhabar.ir/images/2025/02/12/cbe1ce26-11b0-4ee1-890e-38547b1ac725.webp)
ایرنا/ یک رسانه صهیونیستی تلاش نخستوزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی برای جلب حمایت رئیسجمهوری ایالات متحده با هدف ماجراجویی علیه ایران را شکستخورده ارزیابی کرد.
روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در گزارشی درباره ناامیدی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی از رویکرد «دونالد ترامپ» در قبال ایران، نوشت: در میان هیاهوی غزه، ترامپ، رویکرد نتانیاهو در قبال ایران را رد کرده است.
این رسانه صهیونیستی، واکنش گسترده جهان به اظهارات ترامپ درباره تسلط بر غزه را یادآور شد و نوشت: سروصدای پیشنهاد ترامپ درباره غزه، این واقعیت را پنهان کرد که رئیس جمهوری ایالات متحده، در حال حاضر، سیاست کلیدی نخست وزیر اسرائیل را خنثی کرده است.
هاآرتص نوشت که برای دهه های متمادی، ایران دغدغه راهبردی و شخصی نتانیاهو بوده است، اما ترامپ نشان داد که عجله ای برای تایید ماجراجویی علیه جمهوری اسلامی را ندارد.
روزنامه هاآرتص در ادامه عنوان کرد: رئیسجمهوری آمریکا، در دیدار با نخستوزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که فعلاً قصدی برای حمله نظامی به ایران ندارد.
این رسانه چاپ سرزمین های اشغالی، تضعیف ایران را هدف نهایی رژیم اشغالگر از انجام عملیات های مخفی، خرابکاری در برنامه هسته ای ایران و ترور دانشمندان ایرانی اعلام کرد و افزود: در دور اول ریاست جمهوری ترامپ، نتانیاهو و «یوسی کوهن» رئیس وقت سازمان جاسوسی اسرائیل(موساد) تلاش کردند رئیس جمهوری آمریکا را برای خروج از توافق هسته ای ایران(برجام) متقاعد کنند.
هاآرتص، خروج ترامپ از برجام در سال ۲۰۱۸ را حاصل مذاکرات نتانیاهو و رئیس موساد با ترامپ ارزیابی کرد.
این رسانه صهیونیستی نوشت که با بازگشت ترامپ به قدرت، نتانیاهو امیدوار است آمریکا یا خود برای ماجراجویی علیه ایران اقدام کند یا حمایت کامل اطلاعاتی و عملیاتی برای اقدامات ماجراجویانه اسرائیل را فراهم کند.
هاآرتص، رویکرد ترامپ در قبال ایران را با رویکرد نتانیاهو متفاوت دانست و افزود: ترامپ فعلاً به راهبرد فشار اقتصادی و دیپلماتیک متوسل شده و قصد دارد تهران را به پذیرش توافقی سختگیرانهتر وادار کند.
سیاست جمهوری اسلامی در قبال تمامی کشورهای جهان، همواره گفتوگو براساس احترام متقابل بوده است.
«فاطمه مهاجرانی» سخنگوی دولت جمهوری اسلامی ایران امروز در واکنش به اظهارات ترامپ برای مذاکره با ایران گفت: مذاکره به عنوان راهبردی است که ایران همیشه به عنوان کشوری که اهل گفت وگو بوده، دنبال کرده است اما مذاکره شرایطی دارد. مذاکره با زبان زور نامش مذاکره نیست. زبانی که به سمت این میرود که فشار حداکثری را تحمیل کند، اسمش مذاکره نیست.
سخنگوی دولت بیان کرد: اینکه میگوییم «مذاکره نه» به این دلیل است که طرف مقابل کسی است که اتفاقاً او زبان مذاکره را متوجه نیست. ما که زبان مذاکره را هم بلد هستیم و هم به عنوان ابزار دیپلماسی هموار استفاده کردهایم و جهان شاهد است که در سالهای گذشته، برجام با تلاش ایران و همراهی بقیه کشورها منعقد شد و در پایان کسی که از برجام خارج شد آنها بودند.
مهاجرانی اضافه کرد: مایلم روی این نکته تاکید کنم و به کمک شما به گوش مردم و جهانیان برسانیم که ایرانیان اهل مذاکره و دوستی هستند اما ایران زیر بار زور و حرف دوگانه نمیرود. چیزی که رئیس جمهور آن را امضا میکند پشتوانه اجرایی دارد و نمیتوان با لبخند بخشنامه فشار حداکثری را ابلاغ کرد و بگویند میخواهند با ما مذاکره کنند ما همیشه اقدامات عملی طرف مقابل را به عنوان شاخص رفتاری باید مدنظر قرار دهیم.