نماد آخرین خبر

رسایی: نبویان در ماجرای تجمع حجاب اشتباه کرد

منبع
خبرگزاري دانشجو
بروزرسانی

خبرگزاری دانشجو/ حمید رسایی گفت: آقای نبویان در ماجرای تجمع حجاب اشتباه کرد؛ خروجی موضعش تضعیف نیروهای انقلابی بود.

بخشی از اظهارات حمید رسایی در گفتگو با SNNTV در «ویژه برنامه ٠۴» به شرح زیر است:
* من آقای نبویان را بیش از بیست سال است می‌شناسم؛ برادر عزیز، انقلابی و از عناصر ارزشمند جبهه انقلاب است. اما در این موضوع مشخص، به‌صراحت می‌گویم اشتباه کرد.
* ویدیوی منتشرشده از ایشان، ناخواسته باعث شد به نیروهای دلسوز و پای‌کار نظام که برای مطالبه اجرای قانون حجاب مقابل مجلس تجمع کرده بودند، حمله رسانه‌ای شود.
* اگر در یک تجمع، دو نفر سابقه‌دار حضور داشته‌اند، این به‌معنای زیر سوال بردن کل آن جمع نیست.

* آقای نبویان می‌گوید اطمینان دارد، اما نتیجه این حرف این شد که فضای بی‌قانونی و بی‌تفاوتی نسبت به قانون، تقویت شد و مطالبه به‌حق مردم زیر سایه سوءتفاهم رفت.
*من در همان روزها هم نوشتم که مطالبه اجرای قانون، مطالبه‌ای کاملاً مشروع و دقیق است. چه اشکالی دارد جمعی مؤمن و مؤدب، بدون توهین و تخریب، مقابل مجلس تجمع کنند و بگویند: قانون حجاب باید اجرا شود؟
* در هفته چند بار معلمان، کارگران، بازنشسته‌ها و مردم عادی مقابل مجلس تجمع می‌کنند. چرا وقتی نوبت به مطالبه دینی می‌رسد، این‌گونه با آن برخورد می‌شود؟
* من حتی به شیوه‌ی بست‌نشینی هم نقد داشتم، اما هیچ‌وقت علناً درباره‌اش صحبت نکردم تا مبادا اصل مطالبه تضعیف شود. باید هوشمندانه عمل کرد، نه اینکه حرف‌هایی زده شود که دشمنان از آن بهره‌برداری کنند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر