نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

مجتبی زارعی: متخصصان و کارشناسان هنگام بازدید از تاسیسات هسته‌ای بمباران شده با خطر تشعشع مواجه هستند

منبع
شفقنا
بروزرسانی
مجتبی زارعی: متخصصان و کارشناسان هنگام بازدید از تاسیسات هسته‌ای بمباران شده با خطر تشعشع مواجه هستند

شفقنا/ مجتبی زارعی، عضو کمیسیون امنیت ملی اظهار داشت: در نتیجه بمباران‌های گذشته، مواد اتمی مدفون شده و تاسیسات ما نیز دچار تخریب گسترده‌ای شده‌اند. این وضعیت باعث شده است که متخصصان و کارشناسان ما هنگام بازدید با خطر تشعشع مواجه شوند.

*هم ایران و هم آژانس معتقدند که برای هرگونه فعالیت جدید، باید به یک پروتکل یا سازوکار عملیاتی جدید دست یابیم؛ چرا که در شرایط کنونی، انجام بازرسی‌های معمول عملاً امکان‌پذیر نیست و باید روش تازه‌ای را اتخاذ کنیم.

*دشمن دست به اقدام جدید نمی زند مگر اینکه از داخل کشور مطمئن شود که به حمدلله همه مردم این حس را دارند که نباید این انسجام را بهم بزنند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر