نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

جبلی: بودجه صداوسیما حتی «کافی» هم نیست

منبع
خبرآنلاين
بروزرسانی
جبلی: بودجه صداوسیما حتی «کافی» هم نیست

خبرآنلاین/ رئیس سازمان صدا و سیما گفت: مقایسه بودجه صدا و سیما با مأموریت‌های بسیار محدودی که گاهی برخی دستگاه‌ها یا رسانه‌های دیگر دارند، به نظر من قیاس مع‌الفارق است.

انتقادات به سازمان صدا و سیما کم نیست و یکی از مهم ترین این نقدها، درباره بودجه رسانه ملی است. منتقدان بر این باورند رسانه ملی علی رغم بودجه میلیاردی خود، درگیر سیاسی کاری علیه دولت و چهره های سیاسی مورد غضب مدیران شده و دیگر برنامه ای برای جذب مخاطب نمی سازد. از سوی دیگر، بررسی رقم بودجه این سازمان نشان می دهد که سهم صدا و سیما از بودجه عمومی دولت پزشکیان در سال ۱۴۰۴ بیش از بودجه ۱۰ وزارتخانه و حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان است.
در همین راستا، پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما، در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین، درباره انتقادات به بودجه این رسانه بیان کرد: «بودجه صدا و سیما صرف موارد متعددی می‌شود؛ از جمله زیرساخت ۷ هزار فرستنده تلویزیونی و رادیویی در کل کشور و حدود ۱۱۰ تا ۱۲۰ شبکه رادیویی و تلویزیونی اعم از استانی، ملی و برون‌مرزی. صدا و سیما مأموریت‌های حاکمیتی دارد و این بودجه با توجه به مأموریت‌هایی که برای آن در نظر گرفته شده، چه بر اساس قانون برنامه و چه بر اساس سایر قوانین، چه‌بسا حتی کافی هم نباشد تا بتواند همه مأموریت‌ها را انجام دهد.»
وی ادامه داد: «لذا مقایسه بودجه صدا و سیما با مأموریت‌های بسیار محدودی که گاهی برخی دستگاه‌ها یا رسانه‌های دیگر دارند، به نظر من قیاس مع‌الفارق است.»
جبلی درباره پیشنهاد خود به دولت برای افزایش بودجه صدا و سیما در سال ۱۴۰۵، گفت: «به‌طور طبیعی، بودجه همه دستگاه‌ها هر سال بر اساس قانون برنامه افزایش پیدا می‌کند؛ از جمله بودجه صدا و سیما که طبق همان نظم و روال موجود، هر سال افزایش می‌یابد.»

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله