نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

یادآوری عباس عراقچی از توصیه شوم آقای آمریکا-آخر!

منبع
جماران
بروزرسانی
یادآوری عباس عراقچی از توصیه شوم آقای آمریکا-آخر!

جماران/ آیا این توصیهٔ حکیمانه (!) از «آقای آمریکا- آخر» را به یاد دارید؟ آیا واقعاً می‌توانید درک کنید که این توصیهٔ شوم چه هزینه‌ای برای ایالات متحده به همراه داشت؟

وزیر خارجه با یادآوری صحبت‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره تهدیدات هسته‌ای رژیم صدام در سال 2002 با کنایه در صفحه شخصی خود نوشت: آیا این توصیهٔ حکیمانه (!) از «آقای آمریکا- آخر» را به یاد دارید؟ آیا واقعاً می‌توانید درک کنید که این توصیهٔ شوم چه هزینه‌ای برای ایالات متحده به همراه داشت؟

عراقچی در صفحه شخصی خود به بخشی از مقاله نتانیاهو در حمایت از تجاوز به عراق اشاره می‌کند. بعدها مشخص شد که این صحبت‌های نتانیاهو در آن زمان نادرست بوده و یا بسیار اغراق آمیز بوده است.

نتانیاهو در 12 سپتامبر 2002 در مقاله‌ای با اشاره به برنامه هسته‌ای عراق و حمایت از حمله نظامی به این کشور گفت: دو دهه پیش، می‌شد با بمباران یک تأسیسات واحد، جلوی جاه‌طلبی‌های هسته‌ای صدام را گرفت. امروز، چیزی کمتر از برچیدن رژیم او کافی نیست.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره