مخالفت خانواده اعظم طالقانی با نامگذاری معبری به نام وی

انتخاب/ خانواده اعظم طالقاني در نامهاي به رييس شوراي شهر تهران از وي خواستند مصوب شورا در خصوص نامگذاري معبري به نام وي لغو شود.
به گزارش اسکان نيوز ، 21 مرداد ماه امسال اعضاي شوراي شهر تهران دو معبر را به نام مرحوم بازرگان و اعظم طالقاني نامگذاري کردند و کوچه حافظ حدفاصل ديباجي جنوبي تا سنجابي در منطقه ۳ که کوچه محل زندگي مرحوم اعظم طالقاني بود، به نام وي تغيير نام داد.
اما به نظر مي رسد حاشيه هايي که برخي چهره هاي تند رو براي نام گذاري هاي شوراي شهر تهران ايجاد مي کنند خانواده طالقاني را از اين نامگذاري پشيمان کرده است.
خانواده اعظم طالقاني در نامهاي به رئيس شوراي شهر تهران با ابراز خرسندي وارزش گذاري به مصوبات شوراي شهر که نشانگر بروز يکي از اصول حاکميتي اسلام در نگاه آيت الله طالقاني است و با اذعان به اينکه مصوبه اخير مبني بر نامگذاري گذري به نام زنده ياد اعظم طالقاني نشانه حسن نيت و قدر شناسي آن مجموعه است اعلام کرد در شرايط کنوني خانواده آن مرحومه با نامگذاري فوق الذکر موافق نبوده و خواستار لغو آن است.
اعظم طالقاني، دبير کل جامعه زنان انقلاب اسلامي که ۸ آبانماه ۹۸ درگذشت، پيش از انقلاب اسلامي و در دهه پنجاه چندين سال زنداني سياسي در حکومت پهلوي بود و مدتي را در زندان اوين و زندان قصر گذراند.
او فرزند محمود طالقاني نخستين امام جمعه پس از انقلاب تهران و از چهرههاي مطرح انقلاب ۵۷ ايران بود. وي همچنين صاحب امتياز انتشار مجله "پيام هاجر" که با محوريت حقوق زنان در ايران منتشر ميشد بود.
اعظم طالقاني نخستين زني است که نامزد پست رياست جمهوري شده بود و در سالهاي ۱۳۷۶ و ۱۳۸۸ و ۱۳۹۶ خود را نامزد اين سمت کرد و گفته بود: براي آزمايش قانون اساسي؛ هيچ دليلي وجود ندارد که يک زن نتواند نامزد انتخابات شود". صلاحيت وي هيچگاه از سوي شوراي نگهبان تأييد نشد.