رئیسی: مردم با کمبودها میسازند اما با بی عدالتیها، نه

تسنيم/ رئيس قوه قضائيه گفت: امروز پرچم عدالت خواهي به دست مقام معظم رهبري است و همه مسئولان اين نظام سربازاني هستند که مبارزه با فساد را دنبال و اجرايي ميکنند.
آيت الله سيدابراهيم رئيسي عضر امروز در شوراي اداري چهارمحال و بختياري، با بيان اينکه از همه گروههاي جهادي که در همه زمينهها کمک کردند و سعي داشتند تا سفرههاي مردم خالي نماند تشکر ميکنيم، اظهار داشت: در مقابله با ويروس کرونا همه ظرفيتهاي کشور پاي کار آمدند و تاکنون توفيقات خوبي نصيب ما شد که از اين به بعد نيز بايد با رعايت اصول بهداشتي و با پيگيري و همت آلام مردم را کاهش دهيم.
وي ادامه داد: از اول پيروزي انقلاب اسلامي به برخي نکات مهم از جمله اجراي عدالت اجتماعي تأکيد شده و در فرمايشات مقام معظم رهبري و همچنين در قانون اساسي نيز به آن اشاره شده است زيرا که اجراي عدالت در همه حوزههاي اجتماعي و اقتصادي مهم است و مهمتر از آن عدالت در نظام دادرسي است که بايد در همه مراحل جذب، گزينش و تا به کار گرفته شدن مطرح شود و هرگونه سستي و ترک فعل، خسارتهاي فراواني را براي مردم به همراه دارد.
رئيس قوه قضائيه تصريح کرد: 40 سال از پيروزي انقلاب اسلامي ميگذرد و امروز بيانيه گام دوم پيش روي ما است که راه حلهاي اصلي در آن بيان شده و مبارزه با فساد نکته مهم اين بيانيه است و امروز پرچم عدالت خواهي به دست مقام معظم رهبري است و همه مسئولان اين نظام سربازاني هستند که مبارزه با فساد را دنبال و اجرايي ميکنند.
وي با اشاره به اينکه مردم از ما عدالتخواهي را ميخواهند، اظهار کرد: خارج شدن هر چيز از عدالت، فساد را به ارمغان ميآورد و قانونمداري بايد اصل قرار گيرد زيراکه مردم با کمبودها ميسازند اما با بي عدالتيها و تبعيض ناسازگارند، همچنين عدالت امري است که تک تک مديران و افراد جامعه بايد آن را داشته باشند حتي در جامعههاي کوچک نظير خانواده، محله و روستا نيز همين امر دنبال شود.
آيت الله رئيسي به حديثي از امام علي(ع) اشاره کرد که ايشان فرمودند«در سخن گفتن ميتوان از عدالت زياد گفت» و افزود: اما بايد به عدالت عمل کرد زيرا که اگر بنا به زبان و گفتن باشد، نويسندگان تاکنون مطالب زيادي را در اين امر نوشتند اما امروز ما جمع شدهايم تا ببينيم در کجا بيقانوني وضع شده و بي عدالتيها را رفع کنيم.
رئيس قوه قضائيه گفت: استان چهارمحال و بختياري زمينهاي کشاورزي و گردشگري دارد که صنعت نيز اخيراً به آن اضافه شده است که ميتوان در اين زمينه موثر واقع شد که مقام معظم رهبري فرمودند نواقص را شناسايي و در جهت رفع کاستيها همت کنيد.
آيت الله رئيسي، شناخت وضع موجود و وضع مطلوب و کاستن از وضع موجود و افزودن به وضع مطلوب را هدف دستگاه قضا دانست و افزود: هر مديريت در کشور همراه با نظارت تعريف ميشود حتي اگر مدير در شهر و روستا باشد نظارت بخش مهم آن است، پس دقت شود برنامه توسعه ششم تا کجا پيش رفته و کدام بخش برنامه توسعه پنجم حل نشده است.
وي عنوان کرد: مسئله تنقيح قوانين از مسائل مهم کشور است که در آن تأخير وجود آمده است، اگر قانون مشکل دارد بايد حل شود زيرا گاهي حل نشدن مشکلات به علت ايراددار بودن قانون است.
رئيس قوه قضائيه افزود: با توجه به امکاناتي که در اين استان وجود دارد، مسئله اشتغال را بايد حل کرد، در طول اين سفر افراد بسياري به بنده مراجعه کرده و مشکلات بيکاري را مطرح کردند و گفتند به من کمک نکنيد به من کار بدهيد، که حل کردن مشکل کار وظيفه ما است.
وي به راهکارهايي براي حل کردن مشکل بيکاري اشاره کرد و گفت: فعال کردن اقتصاد گردشگري ميتواند گرههاي زيادي را در حوزه بيکاري حل کند، همچنين صنايع تبديل يکي از اولويتها است زيراکه محصولات دامي، محصولات کمي نيستند و دست يافتني هستند و ميتوانند بازار کار را فعال کنند.
آيت الله رئيسي اظهار کرد: تصميمگيري در مرکز براي هماهنگي درست است اما اختيار مديران استاني کم نيست که ابتکار عمل مديران بسياري از مشکلات را حل ميکند و البته ميتوان دست روي دست گذاشت و گفت بودجه نداريم و اين در حالي است که راه ديگري نيز وجود دارد و ميشود با همين ظرفيت و بودجه موجود، اقداماتي را انجام داد. برداشت بنده اين است که موفقيت بسياري از حوزهها در استان در دست مديران با کفايت است که البته ديگر حوزهها نيز در اين موفقيت نقش دارند اما مهمترين نقش مربوط به مديران است.