گلایه هادی غفاری از روحانی

اعتماد/ هادي غفاري گفت: حسن روحاني با وجود اينکه ميدانست موقعيتش را مرهون پشتيباني چهرههاي اصلاحطلب است، بعد از رفتن به دولت و گرفتن اداره امور، خودش را از اصلاحطلبي و اصلاحطلبان بينياز ديد. اين نوع رفتار با گروهي که بيشترين نقش را در برنده شدن او داشتند، اصلاً شايسته نبود.
دولتمردان دولت تدبير و اميد با همه بالا و پايينهايي که به خود ديد، کمتر از يک سال ديگر پاستور را به دولت سيزدهم تحويل ميدهند و به سراغ سرنوشت سياسي خود ميروند. در اين ميان اينکه حسن روحاني بعد از تحويل قدرت، چه جايگاهي خواهد داشت و چه نوع کنشگرياي را دنبال ميکند، يکي از سوالهاي مبهم اهالي سياست است.
هادي غفاري، عضو مجمع نيروهاي خط امام، در گفتوگو با اعتمادآنلاين در اين باره اظهار داشت: آقاي حسن روحاني در شرايطي سال بعد دولت را به جايگزين خود تحويل خواهد داد که به اصولگرايان تعلق ندارد و همچنين نميتواند با اصلاحطلبان همنشيني کند، چراکه ايشان به دليل رفتاري که از خود نشان داد، هر ۲ طيف را از دست داده است. در واقع، آقاي روحاني اصرار به استقلال رأي دارد و هر راهي را که مايل باشد، طي ميکند.
اين فعال سياسي اصلاحطلب در ادامه سخنانش گفت: حسن روحاني در شرايطي آماده خروج از قدرت ميشود که به گواه همگان با حمايت و پشتيباني فوقالعاده اصلاحطلبان به يکباره شانس برنده شدن در انتخابات را در خود ديد و در نهايت رئيس دولت شد، آن هم در شرايطي که قرار بود، دولتش با حضور چهرههاي اصلاحطلب تفکرات اصلاحخواهي را پيگيري کند که در اقدامي نهچندان قابل قبول، به سمت اصولگرايان چرخيد تا موجي از نارضايتيها را در جامعه راه بيندازد.
او همچنين تصريح کرد: حسن روحاني با وجود اينکه ميدانست موقعيتش را مرهون پشتيباني چهرههاي اصلاحطلب است، بعد از رفتن به دولت و گرفتن اداره امور، خودش را از اصلاحطلبي و اصلاحطلبان بينياز ديد. اين نوع رفتار با گروهي که بيشترين نقش را در برنده شدن او داشتند، اصلاً شايسته نبود.
او توضيح داد: تغيير رويه و اتکا به روشهايي که در چارچوب دغدغههاي اصلاحات جايي ندارد، در حالي است که حسن روحاني به جاي اينکه نقطهنظرات رأيدهندهها را لحاظ کند، به سمت تفکر و ديدگاهي رفت که با هيچ متر و معياري با آنچه در ذهن و رفتار اصلاحخواهان قرار دارد، قابل قياس نيست.
هادي غفاري در پايان گفت: برخي اينطور ميگويند اصلاحطلبان از اينکه روحاني را با حمايتشان به جايگاه رياستجمهوري رساندهاند، پشيمان هستند که اين نظر درست نيست. در واقع، آنها با روشها و منشهاي روحاني مشکل دارند و اينطور ميگويند که رئيسجمهوري بايد قدرتمندانه در قبال سياستهايي که به مردم آسيب ميزند، مقاومت کند. از نظر آنها همچنين لازم است رئيسجمهوري در بحث مراودات سياسي و اظهارنظرها قاطعيت لازم را نشان بدهد.
به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد