ربیعی: صحبت درباره دستاوردهای انقلاب کار راحتی است
ايرنا/ سخنگوي دولت درباره دستاوردهاي انقلاب اسلامي ايران گفت: تحولات گستردهاي در بخش زيرساختهاي کشور پس از انقلاب اسلامي رخ داده و امروز، سخن گفتن از دستاوردهاي انقلاب کار راحتي است.
علي ربيعي يکشنبه شب در برنامه «به وقت ايران» اظهار کرد: چهار دهه از انقلاب اسلامي مي گذرد و بعد از چهل سالگي با توجه به تغييرات نسل، همچنان اين رويداد جريان دارد و يکي از علل اصلي که امروز انقلاب جريان دارد، جمهوريتي است که ايجاد شد و صندوق هاي رأي از عوامل تعيين کننده در تصميم گيري نسل هاي ما بوده است.
وي ادامه داد: انقلاب ها ساخته نمي شوند بلکه انقلاب، يک فرايند اجتماعي است. انقلاب اسلامي ايران نيز از اين قاعده مستثني نبوده و متأسفانه امروز پيرامون انقلاب نظريات چند وجهي کمتر مورد توجه قرار مي گيرد.
سخنگوي دولت توضيح داد: نظريه پردازان بسياري درباره انقلاب اسلامي صحبت کردند و قدرمسلم انقلاب يک پديده اجتماعي بوده است. برخي شبکه هاي فارسي زبان در اين باره دست به جعل تاريخ مي زنند درحالي که انقلاب ما چندوجهي و البته ماهيت آن فرهنگي بود. موانع داريم و خيلي گله ها را شنيدم اما در مجموع به انتخابات مجلس نگاه کنيد يک معلم از انتهاي يک روستا به نمايندگي مجلس مي رسد.
ربيعي عنوان کرد: شبکه هاي فارسي زبان با اسناد و اطلاعاتي که از صدا و سيما بردند اين پرسش را مطرح مي کنند که ماهيت انقلاب چه بود؟ ما مي توانيم امروز از دستاوردهاي انقلاب به راحتي حرف بزنيم و نگراني همه انقلاب ها اين است که به مناسبات گذشته برگردند. ما هم اين دغدغه را داريم اما هيچ چيزي مانند توليد دانش نمي تواند دستاوردها را عميق تر کند و در اين بخش دستاوردها کم نبوده است. ما با انقلاب ملت و دولت را ساختيم و يک نظام موروثي را جابجا کرديم.
وي با بيان اينکه کاش کسي از داستان سه زن شاه فيلم بسازد، تاکيد کرد: ما امروز جمهوريت داريم که از صندوق بيرون آمده و گرايش کلي جامعه از دل همين صندوق ها بيرون آمده است. ما در زيرساخت ها خوب کار کرديم من کارگر کارخانه بودم که وزير کار شدم. ما پروژه هاي پرافتخاري را اجرا کرديم و پس از انقلاب به سمت عدالت رفتيم. ما شايد نتوانستيم زيرساخت ها را به معيشت وصل کنيم. جنگ براي خفه کردن انرژي انقلاب بود اما ما الگو شديم و الگوي خودباوري که امام راحل دادند در منطقه منتشر شد.
سخنگوي دولت تصريح کرد: نسل جديد که انقلاب را نديده در اين دامنه حرکت مي کند که اين برگرفته از معنويت انقلاب اسلامي ايران است.
محمد حسين فرهنگي، سخنگوي هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي نيز گفت: در نهضت صدر اسلام پيامبر اکرم (ص) و امام علي (ع) و يارانشان را تحليل مي کنيد و مي بينيد هر زماني که ياران بيشترين همراهي مي کردند موفقيت ها بيشتر بوده است.
وي ادامه داد: امام خميني (ره) را تحليل و توصيف کردن جز غيرممکن انقلاب اسلامي است. در جهان شخصيتي چون امام راحل کمياب است و بسياري از انقلاب هاي اخير، اسلامي بود و خلا رهبري که تئوري داشته باشد و قدرت اجرا و عمل داشته باشد در اين انقلاب ها احساس مي شد.
سخنگوي هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي توضيح داد: امام راحل از همان روز اول حضور در ايران مديريت خود را آغاز کرد و جلوي هرج و مرج هاي مرسوم انقلاب ها از اين طريق گرفته شد.
فرهنگي ادامه داد: جنگ براي ما فرصتي شد و امام راحل پس از قطعنامه، بيانيه اي دادند و فرصت ها را برشمردند. اعتماد به نفس و ارزش ها در جنگ بازيابي شد و گامي رو به جلو برداشتيم و شخصيت هايي مانند شهيد سليماني، باکري، همت و... از جنگ آمدند. امروز اگر دشمن جرات تعرض ندارد به دليل بنيه دفاعي است.
ربيعي با بيان اينکه از نظر توليد علم در بين ۱۵ کشور برتر دنيا هستيم گفت: پيش از انقلاب ۱۵۴ هزار دانشجو داشتيم امروز بيش از ۴ ميليون دانشجو داريم. پژوهش هاي ما در ۲۰ سال اخير ۵۰ برابر شده است. زير انبوه پژوهش هاي ما موتور حرکت جامعه است. ما بايد دانش توليد کنيم به نظريات جديد برسيم تا تداوم داشته باشيم.
وي افزود: امروز ۵۰ پارک بزرگ فناوري داريم و در شاخص توسعه انساني لب مرز کشورهاي توسعه يافته هستيم. اين در حالي است که تحريم و جنگ داشتيم و زنان ما به جايگاه هاي قابل توجهي پس از انقلاب رسيدند. تمرکز ما امروز بر ترک تحصيل است. در مهارت آموزي نيز کارهاي بسيار خوبي انجام شده است. بايد از کودکي و مدارس به مسئله مهارت آموزي توجه کنيم.