روحانی اصلاحطلب: یک حرف درست هم از عارف شنیده نشد

مثلث/ فعاليت انتخاباتي محمدرضا عارف در برخي استانهاي کشور آغاز شده و اين گزاره را اخيرا حسن رسولي از نزديکان او تأييد کرده است. با تکيه بر اين موضوع ميشود به قطعيت گفت که عارف راه خود را از اصلاحطلبان جدا کرده زيرا هنوز نهاد اجماعساز اصلاحطلبان بررسي مصاديق انتخابات را آغاز نکرده است و به گفته حسين مرعشي براي اينکه عارف ميخواهد مستقل و فارغ از نظر نهايي اصلاحطلبان وارد انتخابات شود، از او براي حضور در اين تشکل انتخاباتي دعوتي به عمل نيامده است.
حسين انصاريراد، فعال سياسي اصلاحطلب و از نمايندگان مجلس ششم درباره ابعاد حضور عارف در انتخابات گفت: «تصميم آقاي عارف مبني بر اينکه فارغ از نظر اصلاحطلبان نامزد انتخابات شود و هيچ توجهي به نظر بزرگان اصلاحات نداشته باشند، به طور آشکار به اتحاد اصلاحطلبان ضربه ميزند. در حقيقت آقاي عارف زمينه اختلاف ميان اصلاحطلبان را ايجاد کرده است و چنين عملکردي نه براي خود او و نه براي جبهه اصلاحات نتيجه مطلوبي نخواهد داشت».
او ادامه داد: «البته اين را هم بگويم که اگر اصلاحطلبان متحد شوند و نامزد معتبر و رأيآوري را معرفي کنند، جايي براي عارف نميماند و حرفي براي گفتن نخواهد داشت زيرا مردم اعنتايي به او نميکنند».
اين فعال سياسي در پاسخ به اين پرسش که در دوره نمايندگيتان چه ارتباطي با عارفي به عنوان معاون اول دولت اصلاحات داشتيد، بيان کرد: «من شخصا هيچ وقت احساس تفاهم با آقاي عارف نداشتم و او را به هيچوجه اهل گفتوگو نديدم».
او درباره عملکرد عارف در مجلس دهم هم اظهار کرد: «عملکرد آقاي عارف در مجلس دهم هم بسيار ضعيف بود و حتي يک حرف درست از او شنيده نشد. حتي من از همه اصلاحطلبان حاضر در مجلس دهم يکبار هم حرف دست نشنيدم. من به تمام ليست 30نفره اميد رأي دادم اما واقعيت اين است که نتيجه مطلوب حاصل نشد».
اين نماينده مجلس ششم در پاسخ به اين پرسش که آيا از رأي خود به روحاني و ليست اميد پشيمان هستيد، تصريح کرد: «ما بر حسب وظيفه عقلاني خود عمل کرديم زيرا تصور ميکرديم اين افراد ميتوانند کشور را به مسير عقلانيت بازگردانند. پشيمان نيستم اما از رأي خود به روحاني و ليست اميد رضايت ندارم زيرا آنطور که انتظار ميرفت چه در دولت و چه در مجلس دهم عمل نشد».
انصاريراد در پايان درباره وضعيت کلي انتخاباتي اصلاحطلبان گفت: «اصلاحطلبان بايد تکليف خود را با مردم و انتخابات روشن کنند که چه ميخواهند و چه نميخواهند و اگر قرار است بازهم مديريت کشور به همين شيوه هشتسال اخير ادامه يابد، همان بهتر که در انتخابات شرکت نکنند».