نماد آخرین خبر

محصولی دانش‌بنیان برای تشخیص سرطان مغز استخوان

منبع
فارس
بروزرسانی
محصولی دانش‌بنیان برای تشخیص سرطان مغز استخوان

فارس/یک شرکت دانش‌بنیان، تولیدکننده سوزن بیوپسی مغز استخوان در حوزه سرطان‌شناسی است که پیش از آن برای واردات آن مشکلاتی نظیر تأمین و خدمات پس از فروش وجود داشت.
 
 
 محسن رجب‌پور، فعال فناوری که در یک شرکت دانش‌بنیان مشغول است، در ارتباط با علت ساخت محصول دانش‌بنیان این شرکت عنوان کرد: سوزن بیوپسی مغز استخوان از کشورهای ایتالیا، آلمان و ژاپن وارد می‌شد و ما احساس نیاز کردیم زیرا چالش‌هایی نظیر مشکل تأمین و خدمات پس از فروش وجود داشت. ما به این دلایل ترجیح دادیم وارد تولید این محصول شویم و خیلی از خلأهای بازار را تا حد زیادی توانستیم پر کنیم.وی با اشاره به حوزه فعالیت این شرکت گفت: ما در حوزه‌های مختلف درمانی تولیدکننده کاتترها (لوله نازک با کاربرد پزشکی که در بدن بیمار برای یک هدف معین استفاده می‌شود) و سوزن‌های تخصصی هستیم. یکی از حوزه‌های ما سرطان شناسی یا آنکولوژی و دیگر حوزه فعالیت ما زنان و درمان ناباروری است.این فعال فناور در ارتباط با محصولات این شرکت عنوان کرد: یکی از محصولات ما سوزن بیوپسی مغز استخوان در حوزه سرطان‌شناسی است که الان بالغ بر چند سال است که در این زمینه تولید کننده هستیم. این محصول ما دانش‌بنیان است و برای نمونه گیری به منظور شناسایی مواردی است که سرطان مغز استخوان دارند.رجب‌پور افزود: در حوزه زنان و درمان ناباروری نیز محصولات مختلفی داریم. از کاتتر آی یو آی(iui) تا کاتتر انتقال جنینی که در باروری آزمایشگاهی(IVF) استفاده می‌شود. وی در ادامه اظهار کرد: یکی از دیگر از محصولات ما سوزن آسپیراسیون تخمک است که آن هم در آی وی اف (IVF) استفاده می‌شود. حدود دو سال است تولید کننده این محصول هستیم که هم فروش داخلی و هم صادرات داشتیم و محصول ما قابل رقابت با وارداتی‌های کمپانی‌های آمریکایی، فرانسوی و آلمانی است که این موضوع مقاله شده است.


رجب‌پور افزود: به جز ما شرکت تولید کننده دیگری در این زمینه وجود دارد. به نظر من رقابت باعث افزایش کیفیت محصول می‌شود. زیرا انحصار در تولید، مسئله رقابت را از بین می‌برد که خود این عامل باعث کاهش کیفیت می‌شود.وی در ارتباط با حمایت معاونت علمی از این شرکت دانش‌بنیان گفت: در ارتباط با کمک معاونت در قالب تسهیلات با توجه به این که خیلی مواقع بانک‌ها به تعهدات خود عمل نمی‌کنند، این تسهیلات چند سال بعد از تصویب، داده شد اما با همان مبلغ چند سال پیش که با توجه به تورم این مبلغ نمی‌تواند خیلی کمک‌کننده باشد.رجب پور در ادامه اظهار کرد: چالش دیگر ما ارز بود که البته اوضاع بهتر شده اما همچنان چالش وجود دارد. با وجود این که محصول در کشور تولید شده و نیاز کشور را برطرف می‌کند، به خیلی از شرکت‌های وارد کننده ارز نیمایی داده می‌شود و این به بهانه حمایت از مصرف کننده در واقع به نفع وارد کننده و به ضرر تولید کننده است.
وی افزود: زیرا ما به عنوان تولید کننده مواد اولیه خود را با ارز آزاد وارد می‌کنیم اگر وارد کننده هم با ارز آزاد محصول نهایی را وارد کند، در بازار برابر رقابت کنیم و حمایت‌ها برای مصرف کننده لحاظ شود.رجب‌پور در ارتباط با ارزآوری محصولات این شرکت اظهار کرد: روی محصولات غیر دانش‌بنیان به خصوص درمان ناباروری توانستیم ارزآوری داشته باشیم. البته با توجه به چالش‌های مطرح شده، صادرات راحت‌تر از فروش در بازار داخل بوده است.

این فعال فناور در پایان درباره مقایسه قیمت محصول خود با مشابه خارجی عنوان کرد: قیمت محصول دانش بنیان ما با وجود نداشتن حمایت ارزی، حداقل 50 درصد کمتر از برندهای وارداتی با کیفیت قابل قبول و مشابه ما هستند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره