نماد آخرین خبر

افزایش استحکام و پایداری اتصالات میلگرد به سازه‌های بتنی با دستاورد ایران‌ساخت

منبع
ايسنا
بروزرسانی
افزایش استحکام و پایداری اتصالات میلگرد به سازه‌های بتنی با دستاورد ایران‌ساخت

ایسنا/یکی از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد پژوهشگاه پلیمر و بتروشیمی با تولید چسب کاشت میلگرد با فناوری نانو نیاز به کنده‌کاری را برای تقویت، اصلاح یا ترمیم بتن‌ریزی قبلی برطرف کرده است.

ندا خدادوست، مدیر فروش این شرکت مستقر در مرکز رشد پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی در خصوص این محصول نانویی، گفت: چسب کاشت میلگرد یک نوع چسب است که برای اتصال و تصویر میلگردها (آرماتور) به سازه‌ها و ساختمان‌ها به کار می‌رود، این نوع چسب به ویژه در ساختمان‌ها و پروژه‌های سازه‌ای برای افزایش استحکام و پایداری اتصالات میلگردها به سازه‌های بتنی استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: در سیستم‌های سنتی هر جا در سازه‌های بتنی نیاز به امتداد بتن‌ریزی در بتن ریخته شده باشد (ناشی از اشتباهات مهندسی، تقویت، ترمیم و یا توسعه در اجزای باربر و غیر باربر) این کار از طریق کنده‌کاری بتن در سطح وسیعی انجام می‌شود.

خدادوست اظهار کرد: این کنده‌کاری تا رسیدن به میلگردهای کششی و مدفون در بتن ادامه دارد و سپس اطراف میلگردها هم به منظور ایجاد حداقل همپوشانی با میلگرد جدید کنده‌کاری می‌شود، این کار مستلزم صرف هزینه و زمان زیادی بوده و همچنین پرت مصالح، احتمال بروز خطرات ایمنی برای نیروی کار و ایجاد تنش در بتن را سبب می‌شود.

وی با بیان این که چسب کاشت میلگرد نیاز به کنده‌کاری را کاملاً برطرف کرده است، تصریح کرد: در این رویکرد نوین برای امتداد بتن‌ریزی، میلگرد جدید در بتن قدیم کاشت می‌شود. یعنی صرفا با ایجاد یک سوراخ با عمق حدود ۲۵ سانتی متر (عمق دقیق کاشت بستگی به سایز میلگرد دارد) در بتن به قطر کمی بیش از قطر میلگرد و تزریق چسب و جای‌گذاری میلگرد در سوراخ کار انجام می‌شود. بر اساس آزمون‌های انجام شده، میلگرد کاشته شده تا میزان برش مقاومت خواهد کرد و از سوراخ خارج نخواهد شد.

خدادوست در پایان با اشاره به این‌که اصلاح، ترمیم، به‌سازی، مقاوم‌سازی و توسعه سازه‌های بتنی و نصب تجهیزات سنگین بر بستر بتنی از موارد مصرف این محصول نانویی است، خاطرنشان کرد: این محصول که نتیجه کار یک تیم هشت نفره است، دارای گواهی صادرات به اروپا، گواهی تطابق استاندارد از سازمان ملی استاندارد ایران و دارای پروانه بهره‌برداری از وزارت صمت است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره