کمک گرفتن عربستان از رباتها برای تکمیل پروژه «نئوم»
ایسنا/ عربستان سعودی برای ساخت کلانشهر صحرایی نئوم خود روی رباتها سرمایهگذاری میکند.
از آنجایی که عربستان سعودی به تغییر شکل چشمانداز بیابانی خود با تعداد باورنکردنی پروژههای ساختمانی بلندپروازانه ادامه میدهد، از برخی کمکهای رباتیک با فناوری پیشرفته برای افزایش کارایی و سرعت بخشیدن به کارها استفاده میکند.
به نقل از نیواطلس، نئوم پروژه اصلی پیشرو در تلاش عربستان سعودی برای تبدیل اقتصاد عمدتا مبتنی بر نفت به یک اقتصاد متمرکز بر گردشگری است، زیرا استفاده از سوخت فسیلی به طور اجتنابناپذیری در سالهای آینده کاهش خواهد یافت.
بدیهی است که پیش بردن همه این پروژهها به مواد اولیه و همچنین افراد زیادی نیاز دارد. حرکت به سمت رباتیک خودکار برای کاهش نیاز به هر دو مورد مفید خواهد بود.
با در نظر گرفتن این موضوع، بازوی سرمایهگذاری استراتژیک نئوم، صندوق سرمایهگذاری نئوم (NIF)، سرمایه گذاری قابل توجهی در GMT Robotics اروپا انجام داده است.
جزئیات دقیقتر در مورد نوع رباتهای مورد استفاده یا عملکرد آنها هنوز فاش نشده است، اما به وضوح تولید میلگرد یا میلههای تقویت کننده مورد استفاده در ساخت و ساز بتنی تمرکز اصلی خواهد بود که این موضوع منطقی است؛ زیرا نئوم در حال حاضر از حدود ۲۰ درصد از عرضه فولاد جهان استفاده میکند.
اولریش دیشمن (Ulrich Deichmann)، مدیر عامل GMT توضیح میدهد: با کار در صنعت میلگرد در اشکال مختلف در ۳۰ سال اخیر، رسیدن به نقطهای که در آن پذیرش گسترده رباتیک و اتوماسیون برای بهبود روند تولید میلگرد در حال وقوع است، بسیار هیجانانگیز است. ما در جاهطلبی نئوم برای بازنگری در نحوه ساخت و ساز شریک هستیم و مشتاقانه منتظر مشارکت بسیار موفقی هستیم که به انقلابی در صنعت ساخت و ساز کمک خواهد کرد.
مزایای کاربرد رباتیک در بخش ساخت و ساز بسیار زیاد است. آنها شامل افزایش کارایی، کاهش هزینههای عملیاتی، بهبود سلامت و ایمنی و انعطافپذیری طراحی میشوند.