پرواز بعدی «استارشیپ» به همراه ماهواره جدید «استارلینک» خواهد بود
به نقل از تک کرانچ، محموله مورد نظر ۱۰ شبیهساز «استارلینک»(Starlink) خواهد بود که از نظر اندازه و وزن مشابه ماهوارههای نسل بعدی اسپیسایکس هستند و این شرکت قصد دارد از استارشیپ برای استقرار آنها در فضا استفاده کند. این مدل فضاپیماها در همان مسیری حرکت میکنند که مرحله بالایی استارشیپ در پیش میگیرد و در اقیانوس هند فرود میآیند.
نسخه عملیاتی این ماهوارهها موسوم به V3 احتمالا اولین محمولههای واقعی خواهد بود که با استارشیپ پرواز میکنند. در واقع، این محور برنامههای اسپیسایکس برای استقرار سریعتر مجموعه ماهوارههای استارلینک و کاهش هزینههای پرتاب ماهواره است. اسپیسایکس در حال حاضر استارلینک را با استفاده از موشک «فالکون ۹»(Falcon 9) پرتاب میکند اما انتظار میرود ماهوارههای نسل بعدی V3 بسیار سنگینتر از ماهوارههای کنونی V2 Mini باشند. به لطف ظرفیت محموله باورنکردنی استارشیپ، اسپیسایکس گفته است که قصد دارد ۶۰ ماهواره V3 را در هر پرتاب مستقر کند تا ۶۰ ترابیت بر ثانیه ظرفیت به شبکه استارلینک اضافه شود.
اسپیسایکس در آستانه پرتاب آزمایشی هفتم که انتظار میرود اواخر این ماه انجام شود، در یک پست نوشت که مجموعهای از بهروزرسانیها را برای این موشک نیز معرفی خواهد کرد. این بهروزرسانیها شامل بهبودهایی در سیستم پیشرانه، سیستمهای اویونیک و سپر حرارتی هستند که به گفته اسپیسایکس، به افزایش قابلیت اطمینان و عملکرد کمک خواهند کرد. در طول این آزمایش، اسپیسایکس تلاش خواهد کرد تا تقویتکننده «سوپر هوی»(Super Heavy) را بگیرد و موفقیت آزمایش پنجم را تکرار کند.
انتهای پیام