نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
علم و تکنولوژی

افشاگری پدر ایلان ماسک: او دروغ می‌گوید، می‌خواهد جلب توجه کند

منبع
خبرآنلاين
بروزرسانی
افشاگری پدر ایلان ماسک: او دروغ می‌گوید، می‌خواهد جلب توجه کند

خبرآنلاین/ نام او «اِرول» است. رنگ پوست او همانند آینه‌ای است که گذشته‌اش را بازتاب می‌دهد. او مردی ۷۸ ساله با ظاهری آراسته است. او در حقیقت یک سفیدپوست ثروتمند اهل آفریقای جنوبی است که بیش از حد در معرض آفتاب قرار گرفته است.

ارول ماسک قبل از اینکه از طریق کار در صنعت معدن ثروتمند شود، بین سال‌های ۱۹۷۲ تا ۱۹۸۳ مشاور شهرداری پرتوریا بود. او می‌گوید: «من اولین نسلی از بریتانیایی‌تبارهایی بودم که بعد از سی سال در این سمت انتخاب می‌شد، پاسخ مثبت گرفتن از سوی آفریکانرها سخت بود، اما من خیلی فعال بودم.»

به نقل از یورونیوز، ارول ماسک در مجموع صاحب هفت فرزند است. سه فرزند (از جمله ایلان) از همسر اولش مای هالدمن، دو فرزند از همسر سومش هایده بوزیدنهاوت و دو فرزند دیگر از نامزد جنجالی چهارمش، جانا بوزیدنهاوت.

ماسک فقط یک‌بار دعوا کرد و آن‌هم مقصر بود

این تاجر به گفته خودش، پدر نمونه‌ای برای سه فرزند اولش، ایلان، کیمبال و توسکا بوده است، می‌گوید: «من برای آن‌ها از کار دست کشیدم تا در دسترس باشم. مردم از من می‌پرسند آیا به فرزندانم افتخار می‌کنم؟ من به این افتخار می‌کنم که هر روز آن‌ها را به مدرسه بردم.»

او ادعا می‌کند که برعکس آنچه که فرزندانش توصیف می‌کنند، پدر سخت‌گیری نبوده، زیرا «هیچ‌کدام نمی‌توانند بگویند که من دستم را بلند کردم.» او در مورد اینکه ایلان ماسک می‌گوید سال‌ها در دوران مدرسه متحمل آزار و اذیت هم مدرسه‌ای‌هایش شده گفت «این‌ها مزخرفات است، او دروغ می‌گوید، می‌خواهد جلب توجه کند.»

پدر ایلان ماسک با لحنی سرزنش‌آمیز در مورد دوران کودکی پسرش گفت «او فقط یک بار درگیر دعوا شد، و آن هم مقصر بود، چراکه ایلان به کودکی که تازه پدرش را از دست داده بود، توهین کرده بود.»

او از رابطه‌ای آرام با پسرش صحبت می‌کند و هرگونه «رقابت» با او را انکار می‌کند، اما در عین حال بارها او را در حساب توییترش که به تازگی تعلیق شده، مورد انتقاد قرار داده است. با این حال، او انکار می‌کند که پسرش در مراسم تحلیف ترامپ «سلام نازی» داده باشد و می‌گوید: «فقط یک سلام ساده بود.»

 او که مدعی است در آن مراسم حضور داشته و در حالی که برق در چشمان موج میزد گفت: «توانستم به رئیس‌جمهور تبریک بگویم.»

به نوشته لیبراسیون، حقیقت این است که او کاملاً با برنامه‌های راست افراطی این دو میلیاردر، یعنی ایلان ماسک و دونالد ترامپ همسو است. از نظر او، «همجنس‌گرایان و افراد ترنس» بدترین افراد جامعه هستند و مقصر اصلی «دنیای آدم‌های ضعیف و بچه‌های لوس» است.

با وجود حمایت از حزب راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان» در آلمان و تامی رابینسون، فعال راست‌گرای بریتانیایی ادعا می‌کند که «نه راست‌گراست و نه چپ‌گرا.» او حتی پیش‌بینی می‌کند که کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر بریتانیا، «تا ماه فوریه» از قدرت کنار گذاشته خواهد شد.

با این حال، او ادعا می‌کند که از نایجل فاراژ، رهبر حزب «اصلاح بریتانیا» متنفر است، اما نه به خاطر سیاست‌هایش، بلکه به دلیل ظاهرش. او گفت: «می‌توانی از روی فک یک مرد تشخیص بدهی که قوی است یا نه.»

من و پول عاشق هم هستیم

تعجبی ندارد که تنها چیزی که او را به وجد می‌آورد پول است. خودش هم صریحاً می‌گوید «من و پول عاشق هم هستیم و با هم یک رابطه طولانی و پرشور داریم.»

ارول ماسک عضو «چندین هیئت‌مدیره» است و زندگی راحتی برای خود دست‌وپا کرده است. آن‌قدر که بتواند چندین خودرو در آفریقای جنوبی و هم در تگزاس، جایی که مرتباً به آنجا سفر می‌کند، داشته باشد.

بااین‌حال، درباره مسئولیت‌هایش زیاد صحبت نمی‌کند، جز اینکه می‌گوید «در حال کار برای ارائه وای‌فای رایگان به‌ویژه از طریق استارلینک به کشورهای آفریقایی واقع در جنوب صحرا» است. استارلینک شرکت متعلق به پسرش ایلان ماسک است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره