نظریات پنهان نیکولا تسلا درباره اتر و ضدجاذبه فاش شد

گجت نیوز/ «نیکولا تسلا اتر» و فناوریهای پیشرفتهاش، بیش از یک قرن پیش، ایدههایی را مطرح کرد که هنوز هم درک آنها دشوار است. آیا این نابغه بزرگ واقعاً راهی برای مهار اتر «انرژی بیکران جهان» یافته بود و به راز «ضدجاذبه تسلا» دست پیدا کرده بود؟
نیکولا تسلا، نامی که اغلب از کتابهای تاریخ غایب است، مسئول بسیاری از فناوریهای آیندهنگرانه است که امروزه از آنها لذت میبریم؛ اختراعاتی مانند برق، رادیو، پهپادها، روشنایی فلورسنت، چراغهای نئون، رادار و مایکروویو و دهها اختراع شگفتانگیز دیگر، نتیجه ذهن او هستند. اما ذهن تسلا فراتر از فناوریهای مرسوم میرفت. او به دنبال درک و مهار نیروهایی بود که جهان را شکل میدهند، از جمله ایدههای بحثبرانگیز در مورد ضدجاذبه و مفهوم «اتر» به عنوان منبعی از انرژی حیاتبخش.
نظریه پویای گرانش و فناوریهای ضدجاذبه تسلا
نیکولا تسلا بیش از ۱۰۰ سال پیش به فناوریهایی دست یافت که ما امروز هنوز قادر به درک آنها نیستیم. او در اواخر دهه ۱۸۰۰، درباره فناوری ضدجاذبه، بشقابپرندههایی که با سیمپیچهای خاص تسلا کار میکردند و «اتر» (Ether) که تحت تأثیر نیروی خلاق حیاتبخش قرار میگرفت، صحبت کرد. تسلا گفته بود: «من یک نظریه دینامیک گرانش را با تمام جزئیات تدوین کردهام و امیدوارم به زودی آن را به جهانیان ارائه دهم.»
تسلا در سال ۱۹۲۸ یک پتنت جذاب با شماره ۱,۶۵۵,۱۴۴ را به ثبت رساند که جزئیات یک ماشین پرنده را نشان میداد که به طرز عجیبی هم به هواپیما و هم به هلیکوپتر شباهت داشت. اما این پتنت مربوط به وسیله نقلیهای بود که به یک سیستم پیشرانش نیاز داشت. قبل از مرگش، نیکولا تسلا چیزی را که او «پیشرانه فضایی» (Space Drive) یا سیستم پیشرانش میدان ضد الکترومغناطیسی مینامید، توسعه داد.
در سال ۱۸۹۷، هنگامی که تسلا نظریه پویای گرانش خود را ارائه کرد، گفت که تمام اجسام امواج مایکروویو ساطع میکنند که ولتاژ و فرکانس آنها توسط محتویات الکتریکی و حرکت نسبی آنها تعیین میشود. بیش از صد سال پیش، نیکولا تسلا موفق شد تابش مایکروویو سیاره ما را اندازهگیری کند و به این نتیجه رسید که طول موج آن تنها چند سانتیمتر است.
تسلا ادامه میدهد که فرکانس و ولتاژ تابش مایکروویو زمین به شدت تحت تأثیر سرعت و جرم سیاره ما قرار گرفته است. تعامل گرانشی با سایر اجرام آسمانی مانند خورشید با تعامل امواج مایکروویو بین اجرام آسمانی تعیین میشد. تسلا این موضوع را تأیید کرد و دو صفحه فلزی را با فاصله مشخصی از یکدیگر قرار داد و آنها را با جریانهای ولتاژ بالا و فرکانس بالا («جریانهای تسلا» یا «مایکروویو») برقدار کرد. در ولتاژ و فرکانس به اندازه کافی بالا، فضای بین آنها «حالت جامد» شد. این آزمایش با تنها یک صفحه نیز کار میکرد و صفحه روی (با ضخامت ۰.۳ سانتیمتر (۱/۸ اینچ) و مساحت ۳۰.۵ سانتیمتر مربع (۱۲ اینچ مربع)، با وزن حدود ۹۰۰ گرم (دو پوند)) را در هوا معلق نگه میداشت.
کشف راز «اتر»: منبع انرژی بیکران جهان
تسلا نه تنها به فناوری «فراجهانی» علاقه داشت، بلکه فراتر از آن نیز رفت و وارد موضوعات جذاب دیگری شد که در نهایت او را به سمت مفهوم اتر (Ether) سوق داد. تسلا در مقالهای منتشر نشده با عنوان «بزرگترین دستاورد بشر» (Man’s Greatest Achievement)، نظریه پویای گرانش خود را تشریح کرد و گفت که «اتر نورانی تمام فضا را پر میکند».
بیهوده و محکوم به فراموشی است. همچنین تمام تلاشها برای توضیح عملکرد جهان بدون شناخت وجود اتر و عملکرد ضروری آن در پدیدهها».
تمام موارد بالا را میتوان اینگونه تعبیر کرد که تسلا میگفت از طریق علم، بشر میتواند به طور مؤثر با خالق یکی شود. «قدرتهای بیکران» از قبل اینجا هستند، ما مجبور نیستیم آنها را اختراع کنیم، فقط باید راهی برای دیدن، احساس کردن و مهار آنها پیدا کنیم. تسلا ممکن است راهی پیدا کرده باشد، اما بقیه بشریت برای آن آماده نبودند.
نظریات پنهان نیکولا تسلا درباره اتر و ضدجاذبه فاش شد؛ آیا تسلا انرژی بیکران جهان را مهار کرده بود؟