نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
علم و تکنولوژی

اقتصادی کردن تولید شامپوهای ضد خارش و شوره با نانو ذرات ایرانی

منبع
ايسنا
بروزرسانی
اقتصادی کردن تولید شامپوهای ضد خارش و شوره با نانو ذرات ایرانی

ایسنا/ یکی از شرکت‌های دانش بنیان با تولید سلنیوم دی سولفات در فرم نانو ذرات موجب شده که مصرف این ماده ضد شوره و ضد خارش در شامپوها در خط تولید به یک پنجم کاهش یابد.

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با تولید طیف وسیعی از نانومواد پیشرفته از جمله نانوذرات سلنیوم، اکسیدروی و کلوئید نقره، موفق به توسعه محصولات نوآورانه‌ای شده که در صنایع مختلف از جمله آرایشی و بهداشتی، نساجی و پلاستیک کاربرد دارد. این شرکت که توسط جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه و صنعتگران با سابقه تأسیس شده است.

ظرفیت تولید این شرکت برای نانوذرات اکسیدروی ۲ تن در ماه و برای کلوئید نقره ۱۰۰ تن در ماه اعلام شده است. از جمله محصولات این شرکت، نانوذرات سلنیوم دی‌سولفات است که به صورت کلوئیدی تولید می‌شود و در صنعت شامپوسازی کاربرد دارد. برخلاف نمونه‌های پودری متداول در بازار، فرم کلوئیدی و ابعاد نانومتری این محصول باعث افزایش چشمگیر اثربخشی آن شده است. این ویژگی موجب شده تا میزان مصرف این ماده در خط تولید به یک پنجم کاهش یابد.

بهره گیری از نانو ذرات سلنیوم دی سولفات در شامپوها، ایجاد خاصیت ضدشوره و ضدخارش در موها در پی دارد.

یکی دیگر از محصولات قابل‌توجه این شرکت، محلول ضدعفونی‌کننده‌ای با نام نانوکلینیا است که با استفاده از نانوذرات نقره و اکسیدروی تولید شده است. این محصول که تأییدیه سازمان غذا و دارو را نیز دریافت کرده، برای ضدعفونی دست و سطوح مختلف قابل استفاده است.

به نقل از ستاد نانو، وجود نانوذرات در فرمولاسیون این محصول، باعث افزایش اثربخشی آن در از بین بردن میکروارگانیسم‌ها شده است. این محلول بدون نیاز به آبکشی، سطوح و دست‌ها را ضدعفونی می‌کند و به‌دلیل دارا بودن ترکیبات مرطوب‌کننده و نرم‌کننده، از خشکی پوست جلوگیری می‌نماید. این شرکت در حال توسعه محصولات جدیدی از جمله نانوذرات دی‌اکسید تیتانیم برای ایجاد خواص خودتمیزشوندگی نیز هست.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره