نماد آخرین خبر

تغییر جدید اینستاگرام کاربران را خشمگین کرد

منبع
خبرآنلاين
بروزرسانی
تغییر جدید اینستاگرام کاربران را خشمگین کرد

خبرآنلاین/ پلیکیشن اینستاگرام با بیش از دو میلیارد کاربر فعال ماهانه در سراسر جهان، یکی از محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی به شمار می‌رود، اما تغییر تازه‌ای در طراحی آن موجب نارضایتی گسترده کاربران شده است.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از سیتنا، شرکت متا که مالک اینستاگرام است، ساختار نوار منوی اصلی برنامه را بازطراحی کرده است. این تغییر باعث شده کاربران دیگر نتوانند مانند گذشته در پایین صفحه گزینه انتشار پست جدید را انتخاب کنند و جای آیکون‌ها نیز تغییر یافته است. اکنون گزینه جست‌وجو و «ریلز» جابه‌جا شده‌اند و آیکون مربوط به ارسال پیام خصوصی (نماد هواپیمای کاغذی) جایگزین آیکون افزودن پست شده است. آیکون جدید پست که علامت مثبت درون مربع است، به گوشه بالای سمت راست برنامه منتقل شده است.

علاوه بر این، کاربران می‌توانند با کشیدن انگشت روی صفحه میان بخش‌های مختلف برنامه از جمله صفحه اصلی، پیام‌ها و ریلز جابه‌جا شوند؛ قابلیتی که به گفته بسیاری از کاربران، در زمان تماشای تصاویر باعث تغییر ناخواسته صفحه می‌شود.

تعدادی از کاربران در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) از این تغییر ابراز خشم کرده‌اند. یکی از کاربران نوشته است: «طراحی جدید اینستاگرام بیش از آنچه بتوانم توضیح دهم آزاردهنده است، می‌خواهم عکس بعدی را ببینم اما ناگهان وارد صفحه‌ای دیگر می‌شوم.» کاربر دیگری نیز این تغییر را «بسیار عصبی‌کننده» توصیف کرده است.

اگر پوست خود را دوست دارید به جای بوتاکس با این کرم گیاهی جوان بمانید

آدام موسری، مدیر اینستاگرام، در توضیح این تغییرات گفت که هدف از بازطراحی، نزدیک‌تر کردن بخش‌های پرکاربردتر مانند ریلز و پیام‌های خصوصی به انگشت کاربر است تا استفاده از آن سریع‌تر و آسان‌تر شود. او افزود: «می‌دانم که عادت به چنین تغییرهایی زمان می‌برد، به همین دلیل ابتدا این ویژگی را برای گروهی از کاربران فعال کرده‌ایم تا پیش از اجرای عمومی، بازخوردها را دریافت کنیم.»

با این حال، شماری از کاربران در واکنش به سخنان موسری نوشته‌اند: «هیچ‌کس چنین تغییری را نمی‌خواهد»، و کاربر دیگری پیشنهاد داده است: «بهتر است برای ریلز یک اپ جداگانه بسازید.»

خبرهای مرتبط

  • اکانت نوجوان‌ها در اینستاگرام محدودتر می‌شود

  • طالبان شبکه‌های اجتماعی را فیلتر کرد

اینستاگرام که در سال ۲۰۱۰ به‌عنوان برنامه‌ای برای اشتراک‌گذاری عکس آغاز به کار کرد و در سال ۲۰۱۲ توسط شرکت مارک زاکربرگ خریداری شد، در سال‌های اخیر تمرکز خود را به‌طور فزاینده‌ای بر ویدیوهای کوتاه گذاشته است. موسری پیش‌تر نیز تأیید کرده بود که بخش بیشتری از فعالیت کاربران به محتوای ویدیویی اختصاص دارد و این روند ادامه خواهد داشت.

۵۸۵۸





🔹"آخرین خبر" در روبیکا 🔹"آخرین خبر" در ایتا 🔹"آخرین خبر" در بله

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر