ايرنا/ يک تحقيق جديد که در آمريکا انجام شده نشان داده است که يک عصاره يافت شده در قارچ هاي ژاپني در پيشگيري از ابتلا به سرطان هاي مرتبط با اچ.پي.وي نقش دارد.
ويروس پاپيلوماي انساني (HPV) ، يک عفونت مشترک و به شدت مسري است که بر پوست و غشاهاي مرطوب بدن به عنوان مثال، در دهانه رحم، دهان و گلو اثر مي گذارد.
اچ.پي.وي از طريق تماس جنسي گسترش مي يابد و باعث ابتلا به سرطان گلو، سرطان گردن رحم در زنان و سرطان مردان مي شود.
قارچ هاي شيتک قرن ها است که به صورت دارويي براي شرق آسيا مورد استفاده قرار گرفته اند.
اين قارچ ها حاوي يک ماده شيميايي منحصر به فرد به نام AHCC بوده که مخلوطي از آمينو اسيدها، پلي ساکاريدها و مواد معدني است.
اين تحقيق جديد نشان مي دهد که عصاره اي کشف شده از قارچ شيتک (Shiitake) مي تواند در پيشگيري از ابتلا به سرطان هايي که ويروس اچ.پي.وي عامل آنها است کمک کند.
آنها مي گويند: اين قارچ ژاپني مي تواند درمان قطعي براي از بين بردن ويروسي باشد که عامل سرطان دهانه رحم است.
اکنون هيچ دارو يا مکمل غذايي وجود ندارد که بتواند اچ.پي.وي را درمان کند؛ ويروسي که عامل 99 درصد از موارد سرطان دهانه رحم است.
در اين مطالعه به 10 زن مبتلا به ويروس اچ.پي.وي براي مدت شش ماه هر روز يک مرتبه از عصاره اين قارچ داده شده است که از اين تعداد 8 نفر از آنها به درمان پاسخ دادند.
اکنون اين درمان آزمايشي آماده است تا به طور گسترده و براي تعداد زيادي از بيماران عرضه شود.
پروفسور «جوديث اسميت» از دانشگاه تگزاس مي گويد: نتايج بسيار دلگرم کننده بود؛ طبق محاسبه ما، يک دوره درماني سه ماهه و در برخي موارد شش ماهه لازم است.
وي افزود: AHCC يک مکمل غذايي است و هيچ نوع عوارض جانبي و يا ديگر مزاياي تعديل بر سيستم ايمني بدن ندارد.
تحقيقات قبلي نشان داده اند که AHCC سطح ايمني بدن را با افزايش تعداد سلول هايي که به دفاع بدن در برابر عفونت و جلوگيري از رشد تومور کمک مي کنند، بالا مي برد.