شهر خبر/ ساختن رنگ آبي در طبيعت بسيار دشوار است. توناژهاي مختلف رنگ آبي خاصيت قليايي دارند و متابوليسم و يا سوخت و ساز بدن اغلب گياهان و جانوران کره زمين تا حدودي خاصيت اسيدي دارند. در اندک گياهاني هم که گلهاي آبي رنگ ميدهند، اين رنگدانه تنها در گلبرگها به چشم ميخورد و در خاکهاي اسيدي و زمانهاي مختلف سال اين رنگ به ارغواني و يا صورتي تغيير پيدا ميکند. براي نمونه، در برخي کشورها ميوه خاصي به نام Blueberry کشت ميشود که در ظاهر آبي رنگ است اما در حقيقت ارغواني و يا نيلي است هرچند پوشش سفيد رنگ و پودري شکل روي ميوه باعث ميشود که آبي به نظر بيايد.
همانطور که در ابتداي متن نيز گفته شد، حيوان آبي رنگ هم وجود ندارد و چنانچه با اين حيوان آبي رنگ در طبيعت برخورد کرديد، بدانيد که علت پولکها و يا فلسهاي روي بدن آن جانور است که نور را به قسمتهاي آبي طيف نور پراکنده ميکند. به خاطر اينکه رنگ آبي در طبيعت بسيار نادر است، غذاهايي که به اين رنگ هستند نيز در نظر انسان بدمزه و نامطبوع جلوه ميکنند و در مقابل ميوههاي قرمز، خوشمزه و اشتها آور جلوه مينمايند.
عکسي که ملاحظه مي کنيد تصوير بلوبري يک نوع ميوه است که در متن اشاره شد در اصل آبي نيست.