عرش نيوز/ محققان دريافتند غدد چشايي نقش مهمي را در تعيين اميد به زندگي دست کم در مگسهاي ميوه ايفا ميکند.
دو مطالعه جديد نشان دادهاند سرکوبکردن توانايي چشيدن غذا صرفنظر از ميزان غذاي خوردهشده ميتواند طول عمر مگسهاي ميوه را افزايش يا کاهش دهد.
يافتههاي دانشمندان ميشيگان و «موسسه تحقيقات زيستپزشکي فردريش ميشر» در سوئيس ميتواند روزي منجر به ارائه رژيمهاي مبتني بر چشايي يا حتي داروهايي براي تعيين چگونگي چشيدن غذا توسط افراد شود.
در اين تحقيقات، مزههاي تلخ طول عمر مگس ميوه را کاهش داد در حالي که مزههاي شيرين داراي اثري مثبت بودند. اما توانايي چشيدن آب داراي مهمترين بازخورد است زيرا مگسهاي ميوهاي که نتوانستند اين مايع را بچشند، 43 درصد بيش از ديگران زندگي کردند.
اين مطالعه دانشمندان را به سوي درک بهتر چگونگي اثرگذاري حس چشايي بر سلامتي رهنمون ميسازد و اين که غدد چشايي بسيار بيش از آن چه تصور ميشود، کاربرد دارند.
مطالعات اخير نيز نشان دادهاند حس چشايي ميتواند بر مشخصههاي مرتبط با سلامتي مانند عملکرد ورزشي، ديابت نوع 2 و پيري اثرگذار باشد. با اين حال تحقيق انجام شده در دانشگاه ميشيگان و سوئيس نخستين ديدگاه دقيق را درباره نقش درک چشايي ارائه ميدهد.
يافتههاي جديد در مجله مجموعه مقالات آکادمي ملي علوم منتشر شد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد