شبکه خبر/ محققان با بررسي اطلاعات به دست آمده از تلسکوپ فضايي کپلر از ميان ۲۱۶ سياره شناخته شده ۲۰ سياره را قابل سکونت تر براي انسان دانستند.
تلسکوپ فضايي کپلر از سال 2009 ميلادي ماموريت خود را با هدف جستجوي سيارات خارج از منظومه شمسي، به ويژه سياراتي که به دور ستاره خود درگردش هستند، آغاز کرد.
کپلر در آغاز ماموريت خود حدود چهارهزار سياره را ثبت کرد که 216 مورد آن قابليت سکونت داشتند.
محققان با بررسي و تحليل اين فهرست، 20 سياره از ليست 216 تايي کپلر را بهترين کانديد براي سکونت برشمردند.
منطقه قابل سکونت در يک سياره به منطقه اي گفته مي شود که در آن آب مايع وجود دارد.
البته اين شرايط براي زندگي مناسب نيست، ولي مي تواند يک نقطه شروع باشد.
دانشمندان در مورد محدوده منطقه قابل سکونت در منظومه شمسي اتفاق نظر ندارند و متغيرهاي مختلفي از جمله اندازه و نوع ستاره را در نقطه شروع و پايان منطقه قابل سکونت در منظومه شمسي تاثيرگذار مي دانند و مطالعه آغاز شده در اين رابطه در عين محافظه کارانه بودن، بسيار خوش بينانه است.
سياره هاي کانديد شده براي زندگي از جهات مختلفي از جمله وجود آب مايع، صخره اي يا گازي بودن و بزرگ و کوچک بودن مورد بررسي قرار گرفته اند.
20سياره مورد نظر صخره اي هستند و مهمترين آنها Kepler-62 f است که هزار و 200 سال نوري با زمين فاصله دارد و 40 درصد بزرگتر از زمين است.
سياره and Kepler-186 f، 10 برابر زمين است و در فاصله 500 سال نوري قرار دارد.
اين پژوهش اطلاعات ارزشمندي را در زمينه کاوش در سيارات ديگر به دنبال زندگي در اختيار محققان قرار داده است.نتايج اين تحقيقات در شماره جديد نشريه Astrophysical منتشر خواهد شد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد