نماد آخرین خبر

تاثیر کاهش مصرف «زینک» بر سلامت سلول ها

منبع
الف
بروزرسانی
تاثیر کاهش مصرف «زینک» بر سلامت سلول ها
الف/ مصرف ۴ ميليگرم زيبک (روي) اضافي در روز مي تواند تاثير عميق و مثبتي بر سلامت سلول ها داشته باشد. محققان دانشگاه کاليفرنيا دريافته اند افزودن زينک به رژيم غذايي تاثير مثبت و شديدي بر سلامت سلول ها داشته و به مقابله با عفونت ها و بيماري ها کمک مي کند. تيم تحقيق براي اولين بار نشان داد افزايش نسبي زينک به رژيم غذايي موجب کاهش فشار اکسايشي شده و به DNA آسيب مي رساند. دکتر جنت کينگ، سرپرست تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: «بسيار شگفت اور است که افزودن اندک زينک به رژيم غذايي مي تواند تاثير شگرفي بر نحوه متابوليسم بدن داشته باشد.» زينک در همه جاي بدن ما وجود دارد و موجب تسهيل بسياري از فعاليت هاي ضروري در حفظ زندگي مي شود. نقش مهمي در حفظ رشد مطلوب دوره کودکي دارد و سلامت سيستم ايمني را تضمين مي کند. زينک همچنين به محدودکردن التهاب و فشار اکسايشي در بدن کمک مي کند؛ اينها از عوامل مرتبط با شروع بيماري هاي مزمن قلبي-عروقي و سرطان هاست. مردم سراسر دنيا برنج سفيد تصفيه شده يا آرد گندم يا ذرت تصفيه شده مصرف مي کنند که تنها انرژي بدن را تامين مي کنند اما فاقد ريزمغذي هاي ضروري بدن نظير زينک هستند. زينک بخش اصلي حدود ۳۰۰۰ پروتئين متفاوت است و بر نحوه عملکرد پروتئين ها در تنظيم سلول هاي بدن تاثير مي گذارد. در يک مطالعه تصادفي کنترل شده ۶ هفته اي، دانشمندان تاثير زينک را بر متابوليسم انساني از طريق شمارش رشته هاي گسسته DNA اندازه گيري کردند. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد