ايرنا/ محققان با آناليز ۲۹ مطالعه اعلام کردند که مصرف پنير، شير و ماست پرچرب خطر ابتلا به سکته قلبي و يا سکته مغزي را افرايش نمي دهد.
اين يافته ها با هشدارهاي قبلي مبني بر اينکه محصولات لبني پرچرب به دليل داشتن مقدار زياد چربي اشباع، براي سلامتي مضر هستند، در تناقض است.
گفته مي شود که مصرف بسيار زياد چربي اشباع موجب ساخت کلسترول مي شود که مي تواند به حمله قلبي يا سکته مغزي منجر شود.
اما گروهي از پژوهشگران از جمله محققان دانشگاه ردينگ در يک آناليز گسترده نتيجه گرفتند که فراورده هاي لبني 'تاثير خنثي' بر سلامت انسان دارند و موجب افزايش چربي خون و کلسترول ال.دي.ال نمي شوند.
اين مطالعات که در آن داده هاي مربوط به 938 هزار و 465 نفر بررسي شده است، نشان مي دهد که حتي ممکن است فراورده هاي تخميري لبني بطور بالقوه خطر ابتلا به حمله قلبي يا سکته مغزي را اندکي کاهش دهند.
اين مقاله که در مجله European Journal of Epidemiology منتشر شد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار