ايرنا/ دکتر داريوش کياني اظهار کرد: برگزار کردن کارگاه ها، کنفرانس ها و مدرسه هاي ملي و بين المللي از ديگر اقدامات اين دانشکده در يک سال اخير بوده که يک مدرسه زمستاني و 8 سمينار و کنفرانس و کارگاه بين المللي برگزار کرديم.
به گفته وي، هشتمين سمينار هندسه و توپولوژي در سال گذشته توسط اين دانشکده برگزار شد و 5 نفر از اساتيد شاخص دراين سمينار حضور داشتند.
وي يادآوري کرد: اين افراد زبده از آلمان، فرانسه،انگليس و مجارستان و درزمينه هندسه و توپولوژي سرشناس هستند. همچنين نخستين کارگاه رياضي و آمار مه داده ها (کلان داده ها) را برگزار کرديم که 9 نفر از فرانسه و آلمان در اين آموزشگاه حضور داشتند.
کياني ادامه داد: اولين کارگاه دو روزه سالانه مهندسي مالي و بيم سنجي ايران نيز با حضور کارشناساني از دانشگاه انگلستان برگزار شد و دبير کارگاه نيز از اين دانشگاه بود. 5 نفر از پژوهشگران شاخص در اين زمينه نيز در اين کارگاه حضور داشتند.
به گفته استاد دانشکده رياضي دانشگاه اميرکبير، نهمين کنفرانس نظريه گراف و ترکيبيات جبري نيز در يکسال اخير با حضور 4 نفر از زبده ترين اساتيد داخلي به عنوان مدعو، همچنين حدود 130 نفر شرکت کننده از دانشگاه هاي بزرگ برگزار شد.
کياني افزود: کارگاه آموزشي آمار و خوشه بندي به همراه پياده سازي با حضور 2 مدعو آلماني از ديگر برنامه هاي ما بود. نهمين مدرسه زمستاني در زمينه هندسه محاسباتي را برپا کرديم و 3 نفر از محققان زبده بين المللي در آن حضور يافتند.
وي گفت: همچنين دانشکده موفق شد کارگاه جبر جابجايي و ترکيباتي را برگزار کند که 80 نفر عضو هيات علمي در اين کارگاه حضور داشتند و يک سخنران مدعو از اساتيد زبده بين المللي از آلمان را نيز در اين کارگاه داشتيم.
به گفته کياني، همه گروه هاي دانشکده رياضي و علوم کامپيوتر هر دوشنبه سمينارهاي مختلفي را با حضور سخنرانان داخل و خارج دانشگاه برگزار مي کنند.
وي عنوان کرد: گروه آمار اين دانشکده يک دوره مشترک با دانشگاه پاريس 5 فرانسه با عنوان آمار کاربردي و محاسبات دارد که هرسال دو کارگاه با چهار نفر از اساتيد دانشگاه پاريس 5 برگزار مي شود. همچنين گروه آمار مجري اولين کارگاه مه داده بوده است که اکنون به صورت مشترک با دانشکده کامپيوتر و برق برگزار مي شود.
وي با اشاره به پروژه هاي بين المللي دانشکده رياضي و علوم کامپيوتر گفت: پروژه هندسه و معماري با شرکت بين المللي ايراني سوئدي انجام شده و در حال حاضر براي ادامه آن در حال مذاکره هستيم.
کياني توضيح داد: همچنين اين دانشکده با تخصص هاي منحصر به فردي که در زمينه بهينه سازي، مدلسازي و تحليل شبکه دارد، تاکنون توانسته نقش مهمي در پروژه هاي مربوط به طراحي شبکه حمل ونقل سريع در تهران و سراسر کشور بازي کند. تخصص هاي مختلف دانشکده در حوزه سيستم هاي هوشمند، تحليل سيستم ها و داده کاوي نيز اثر خود را در طراحي سيستم هاي مناسب براي شهر هوشمند و کنترل ترافيک هوشمند به ظهور رسانده است.
اين استاد علوم رياضي افزود: همچنين همکاري بين اساتيد اين دانشکده با برخي همکاران دانشکده هاي مرتبط دانشگاه در قالب پژوهشکده حمل و نقل و سيستم هاي هوشمند نيز موجب موفقيت بالا در به ثمر رسيدن طرح کلان ملي مطالعه و طراحي سيستم هاي حمل و نقل هوشمند شده که در نتيجه آن 9 سند ملي براي تعيين تکليف در حوزه هاي مختلف مرتبط با حمل و نقل هوشمند استخراج و به سازمان هاي بهره بردار از جمله سازمان راهداري و حمل ونقل جاده هاي و سازمان شهرداري ها ارسال شده است.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار