باشگاه خبرنگاران/ کارشناسان در جديدترين پژوهشهاي خود دريافتند افسردگي شغلي و مزمن شدن اين مشکل ميتواند سبب ابتلاي افراد به بيماريهاي اعصاب و روان در دراز مدت شود.
از جمله نشانههاي افسردگي شغلي مي توان بي انگيزگي، شلختگي ظاهر و بي توجهي به پوشش مناسب در محل کار، چاقي، اشتهاي بيش از حد يا بي اشتهايي، سردرد، نارضايتي از شغل، حقوق و دستمزد، پرخاشگري با ديگران، کم کاري، غيبت بيش از حد درمحيط کار، داشتن تلفنهاي غير کاري طولاني، مکالمه با ساير کارکنان، بدگويي و غيبت کردن، تاخير در ورود به محل کار، بي خوابي، بدخوابي، اختلاف با اعضاي خانواده و مراجعين به محل کار، برخورد و درگيري فيزيکي با همکاران، انجام نادرست و حتي عمدي کارها را نام برد.
تحقيقهاي انجام شده به وسيله دانشمندان نشان داده است، بيش از ۶۱ درصد از کارگران و کارمندان آمريکايي دچار افسردگي شغلي و عارضههاي جانبي ناشي از مانند استرس و اضطراب هستند.
اين مشکل ميتواند در آينده سبب ابتلاي افراد به بيماريهاي جسمي و رواني مانند تمايل به خودکشي و جنون، چاقي، فشار و قند خون و در نهايت سکته مغزي و حمله قلبي شود.
کارشناسان به افراد توصيه ميکنند در صورت داشتن اين علامتها در زمان کار و پس از پايان يک روز کاري، آگاه باشند که دچار افسردگي شغلي شده اند و بايد تدابير لازم براي رفع آن بينديشند.
درمان مشکل افسردگي شغلي به شيوههاي مختلفي انجام ميشود، مشاوره با کارشناس، دگرگوني در محل کار، ايجاد روحيه خوب و مثبت انديشي به وسيله خود فرد، انگيزه بخشي، همکاري و همدلي سايرين، ايجاد فعاليتهاي تفريحي و دلمشغولي در کنار کار اصلي، رفتن به مسافرت و بازديد از اقوام و دوستان، دگرگوني در اتاق محل کار، استفاده از گلها و پنجرههاي باز در محل کار، برنامه ريزي شغلي، شرکت در دورههاي آموزشي، پوشيدن لباسهاي مناسب با رنگهاي شاد عرف جامعه، گوش دادن به موسيقي مورد علاقه و آرامبخش، انجام ورزش منظم و تنظيم رژيم غذايي همگي افسردگي را در فرد از بين ميبرند.
با رعايت راهکارهاي بالا فرد افزون بر حفظ سلامت جسم و روح در کار خود نيز به پيشرفت و موفقيت دست پيدا ميکند.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار