ايسنا/ پژوهشگران دانشگاه "پنسيلوانيا"(Penn State) در حال کار روي يک مدل مجازي مغز انسان مجهز به حسگرهاي جسمي هستند تا ميزان تاثيرات وارد شده بر مغز را شبيهسازي رايانهاي و نتايج آن را پيشبيني کنند.
ارزيابي دقيق آسيبهاي مغزي به ويژه پس از يک جراحت سخت، بسيار مشکل است. تکنيکهاي مختلف تصويربرداري ميتوانند به ارزيابي ميزان آسيب وارد شده به مغز کمک کنند اما در بسياري از موارد هنوز هم بسيار کارآمد نيستند زيرا اطلاعات کافي درباره ميزان دقيق آسيب مغزي در اختيار پزشکان قرار نميدهند.
آسيب مغزي نوعي آسيب است که در مغز يک موجود زنده رخ ميدهد. آسيبهاي مغزي را ميتوان به چند دسته طبقهبندي کرد. آسيب مغزي اوليه و ثانويه، اشاره به فرايندهاي آسيب و آسيب مغزي متمرکز و پراکنده، اشاره به دامنه يا موقعيت آسيب مغزي دارند. انواع خاص آسيب مغزي شامل موارد زير است:
"آسيب مغزي"(Brain damage): تخريب يا از بينرفتن سلولهاي مغزي
"جراحت مغزي ناشي از تروما"(Traumatic brain injury): آسيبي که به دليل جراحت حاصل از عامل خارجي به وجود ميآيد.
"آسيب مغزي اکتسابي"(Acquired brain injury): آسيب مغزي که پس از تولد ايجاد شود، فارغ از اينکه ناشي از عامل داخلي يا خارجي باشد.
اکنون پژوهشگران "دانشگاه ايالتي پنسيلوانيا"(Penn State) ايالات متحده آمريکا در حال کار بر روي ساخت يک مدل مجازي مغز انسان مجهز به حسگرهاي جسمي بدن هستند تا ميزان تاثيرات وارد شده بر مغز را در داخل کامپيوتر شبيه سازي و نتايج آن را پيشبيني کنند.
ايده پژوهشگران اين است که در آينده ورزشکاران بتوانند يک يا چند سنسور را بر روي بدن خود بپوشند و هنگامي که اين سنسورها يک ضربه را شناسايي کنند، اطلاعات آن ضربه مانند جهت و شتاب، براي بازسازي آن ضربه بر روي آن مدل مجازي مغز استفاده ميشود و پس از آن هنگاميکه پژوهشگران بتوانند دريابند در داخل مغز مدل مذکور چه اتفاقي رخ ميدهد، ميتوانند ارزيابي دقيقي از مغز انسان نيز داشته باشند.
بازار