مهر/ تحقيقي جديد نشان مي دهد سنگ هايي که به عنوان قديمي ترين فسيل هاي روي زمين شناخته شده بودند، احتمالا فقط چند تکه صخره هستند.
دو سال قبل گروهي از دانشمندان استراليايي ساختاري عجيب در گرينلند کشف و اعلام کردند اين ساختار در حقيقت بخشي از ميکروب هايي است که در زمان باستان در کف اقيانوس مي زيسته اند. آنها اعلام کردند قدمت اين ساختارها حدود ۳.۷ ميليارد سال است و نشان مي دهد حيات بسيار سريع تر و ساده تر از تصورات دانشمندان در زمين به وجود آمده است.
اما نشريه نيچر در اواخر هفته گذشته تحقيق جديدي را منتشر کرد که با فناوري ناسا انجام شده بود. نتيجه گيري اين تحقيق نشان مي داد ساختارهايي که روي صخره ها کشف شده اند، فسيل نبوده اند و فقط سنگ هستند.
با اين وجود دانشمندان استراليايي همچنان بر عقيده خود پافشاري مي کنند.
ابيگيل آلوود يکي از محققان ناسا تحقيق جديد را انجام داده است. او قبلا قديمي ترين فسيل جهان با قدمت ۳.۵ ميليارد سال را کشف کرده بود. او پس از خواندن تحقيق دانشمندان استراليايي به گرينلند رفت. آلوود با استفاده از يک ابزار مشابه آنچه به مريخ فرستاده شد، يک نقشه شيميايي از ساختار فسيل ۳.۷ ميليارد ساله تهيه کرد. به گفته او سنگ مذکور هيچ نشان شيميايي از يک حيات فسيل شده را نداشت.
اين درحالي است که سه کارشناس به طور جداگانه به آسوشيتدپرس اعلام کرده اند تحقيق جديد را تاييد مي کنند.
بازار