نماد آخرین خبر

طعم غذا با احساس درد مرتبط است!

منبع
ايسنا
بروزرسانی
طعم غذا با احساس درد مرتبط است!
ايسنا/ پژوهشگران آمريکايي در بررسي جديدي دريافتند که طعم غذا و سيگنال‌هاي مربوط به درد، با هم ارتباط دارند. متخصصان علوم اعصاب "دانشگاه اکلاهما"(OU) در آمريکا، موفق شده‌اند مسير جديدي را در مغز پيدا کنند که مي‌توان با کمک آن، ارتباط ميان طعم و دماي غذا را بررسي کرد. پژوهشگران در اين بررسي، براي نخستين بار نشان دادند که طعم غذا و سيگنال‌هاي مربوط به درد، با هم به مغز مي‌رسند و از مدار مشابهي استفاده مي‌کنند. "مؤسسه ملي سلامت آمريکا"(NIH)، بودجه‌اي معادل ۱.۶ ميليون دلار به يک پژوهش پنج ساله در اين زمينه اختصاص داده است. "کريستين لمون"(Christian Lemon)، استاديار بخش زيست‌شناسي و پژوهشگر ارشد اين پروژه گفت: هدف ما از اين پژوهش، بررسي نحوه ارتباط طعم غذا و حساسيت به دماي آن است تا بتوانيم ارتباط ميان اولويت‌بندي غذاها با سلامت و تندرستي را بهتر درک کنيم. طعم غذا، ارتباط محکمي هم با احساس و درک نحوه پردازش طعم‌هاي گوناگون توسط مغز دارد. نتايج اين پژوهش، بسيار جالب هستند زيرا نشان مي‌دهند نه تنها سيگنال‌هاي دما با طعم غذا تغيير مي‌کنند بلکه پيام‌هاي مربوط به طعم غذا و درد را نيز به مغز مي‌رسانند. لمون و "جينرونگ لي"(Jinrong Li)، استاديار دانشگاه اوکلاهما، از يک روش زيست‌شناسي مولکولي و فيزيولوژي براي درک نحوه تبديل مسيرهاي طعم و گرما به درد استفاده کردند. آنها در اين بررسي دريافتند که مدار عصبي حامل سيگنال‌هاي مربوط به طعم غذا، واکنش نسبت به درد را نيز به همراه دارد. شايد اين ارتباط، عملکرد محافظتي داشته باشد و امکان تبديل سيگنال‌هاي درد به پيام‌هاي مربوط به طعم را فراهم کند اما تأييد اين موضوع، به پژوهش بيشتري نياز دارد. احساس کردن طعم، يک احساس پيچيده و يک ردياب براي مواد مغذي است که ثاتيرات بسياري بر نحوه عملکرد سيستم عصبي در واکنش به درد دارد. پژوهشگران در حال حاضر قصد دارند با دستکاري اين مدار، تأثير آن را بر احساس طعم غذا و درد آزمايش کنند. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره