ايسنا/ دبير ستاد توسعه زيستفناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گفت: با کمک فناوري انتقال ژن در کشور ميتوانيم ثروتزايي کنيم.
مصطفي قانعي با بيان اين که ستاد توسعه زيستفناوري معاونت علمي به حوزه انتقال ژن ورود کرده است، بيشتر فعاليت خود را هم بر روي صنعت دامپروري متمرکز کرده است، اظهار کرد: يکي از اولويتهاي ستاد صنعت دام است؛ صنعتي که تاثير مستقيم و ملموسي در تامين امنيت غذايي و سلامت مردم دارد.
به گفته وي، زيست فناوري در بحث چندقلوزايي ورود پيدا کرده است تا دامداران به يکباره دام بيشتري داشته باشند. زيست فناوري کمک ميکند گلهاي که تکقلو زا بوده را چندقلوز زا کند و اين يعني ثروتآفريني براي دامداران.
دبير ستاد توسعه زيستفناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري با اشاره به موفقيتهاي کسب شده در اين حوزه، اظهار کرد: اگر بتوانيم به درستي زيستفناوري را در صنعت دامپروري وارد کنيم، قطعا نتايج خوب و مفيدي به دست ميآوريم.
بر اساس اعلام معاونت علمي، ژندرماني، يکي از روشهاي درماني اميدبخش در دنيا است؛ روشي که به کمک انسان آمده تا هم در درمان بيماريهاي صعبالعلاج از آن استفاده کند و هم در افزايش بهرهوري از موجودات زنده اثرمند شود. ژن درماني در دو دهه اخير پيشرفتهاي قابل توجهي را تجربه کرده است. يکي از مهمترين دستاوردهاي اين حوزه درماني، فناوري انتقال و بيان ژن است. روشي که در آن دياناي خارجي به سلول ميزبان وارد ميشود. ژن درماني از انتقال ژن براي انتقال مواد ژنتيکي به هدف درمان يک بيماري يا يک وضعيت در سلول بهره ميگيرد.
بازار