مجله ايلياد/ ممکن است پيش آمده باشد که بدون دربازکن به مشکل برخورده باشيد. مشکلي نيست: شما ميتوانيد به راحتي در قوطيهاي کنسرو را باز کنيد. ميتوانيد با استفاده از يک قاشق، يک چاقوي سرآشپز، يک چاقوي جيبي يا يک سنگ در کنسرو يا قوطي را بدون آلوده کردن موادغذايي داخل آن باز کنيد. پس از تنها چند دقيقه تلاش، شما ميتوانيد به هدفتان دست يابيد.
استفاده از چاقوي جيبي يا آشپزخانه
قوطي را روي يک سطح پايدار قرار دهيد
يک ميز در ارتفاع ايدهآل پيدا کنيد.قوطي را روي آن قرار دهيد. دستتان را روي قوطي قرار دهيد تا بتوانيد به راحتي به آن دسترسي داشته باشيد.
نوک چاقو را روي لبهي داخلي در قرار دهيد
چاقو را طوري نگه داريد که عمودي باشد، نه زاويهدار. دستتان را طوري قرار دهيد که در صورت لغزش آسيب نبيند. قسمت پشت دست شما بايد رو به بالا باشد.
• اطمينان حاصل کنيد که چاقو کاملاً وارد قوطي شده و در جاي خود قفل شده است و بدين ترتيب نميلغزد.
• اين روش همچنين با يک قلم يا يک جسم نازک و محکم ديگر شبيه به چاقوي جيبي قابل انجام است.
به آرامي با پشت دست به چاقو ضربه بزنيد
از دست دوم خود براي ضربه زدن به چاقو استفاده کنيد. اين حرکت نرم و صاف باعث ميشود که نوک چاقو در قوطي را سوراخ کند.
چاقو را برداريد و سوراخ جديدي ايجاد کنيد
نوک چاقو را چند سانتيمتر روي آن قرار دهيد و تکنيک را تکرار کنيد تا دوباره قوطي را سوراخ کنيد.
ادامه دهيد تا کل اطراف قوطي سوراخ شود
مانند در بازکن قوطي، کل دور تا دور قوطي را سوراخ کنيد. حالا درب بايد شل شود. سپس نوک چاقو را به يکي از سوراخها وارد کنيد و در آن را به آرامي بکشيد.
• در صورت لزوم، از چاقوي کوچکتر براي بريدن قسمتهاي متصل شده در استفاده کنيد.
با استفاده از يک قاشق
قوطي را روي يک سطح پايدار قرار دهيد
در حالي که قاشق را با دست ديگر خود نگه داشتهايد، با دست ديگر قوطي را محکم نگه داريد.

نوک قاشق را در مقابل لبه داخلي در قوطي قرار دهيد
در قوطي داراي لبه بلند است. شما بايد قاشق را به يک نقطه در امتداد قسمت داخلي اين لبه قرار دهيد. قاشق را طوري نگه داريد که قسمت داخلي قاشق به طرف در قوطي باشد. براي اين روش به يک قاشق فلزي احتياج داريد.
نوک قاشق را به عقب و جلو فشار دهيد
آن را روي يک ناحيهي کوچک، دقيقا کنار لبهي قوطي فشار دهيد. اصطکاک ناشي از جلو و عقب کردن قاشق، باعث نازک شدن در قوطي ميشود. ادامه دهيد تا زماني که در سوراخ شود.
دور تا دور قوطي ادامه دهيد
قاشق را دورتا دور قوطي حرکت دهيد تا زماني که کل قوطي را دور بزنيد. حالا درب بايد شل شود. قوطي را به صورت وارونه نيندازيد، زيرا ممکن است غذاي شما بيرون بريزد.
در را باز کنيد
قاشق را زير لبهي در اهرم کنيد. در را به سمت بالا فشار دهيد تا در بيرون بيايد. آن را با دقت بلند کنيد تا مواد غذايي داخل آن دو ريخته نشود.
• لبههاي در قوطي بسيار تيز و برده خواهد بود، بنابراين مراقب باشيد وقتي انگشت خود را به قوطي ميزنيد، انگشتانتان را قطع نکنيد. در صورت لزوم از آستين يا حوله براي محافظت استفاده کنيد.
با استفاده از سنگ يا بتن
يک سنگ صاف يا يک تکه بتني پيدا کنيد
به دنبال يک سنگ با سطح خشن باشيد. يک سنگ صاف اصطکاک کافي براي سوراخ کردن در قوطي را ايجاد نميکند. قوطي را وارونه در مقابل سنگ قرار دهيد. قرار دادن آن به صورت وارونه به شما امکان ميدهد تا مهر و موم را که در قسمت بالاي قوطي قرار دارد بشکنيد.
قوطي را روي سنگ مالش دهيد
براي ايجاد اصطکاک بين سنگ و قوطي از يک حرکت رفت و برگشتي استفاده کنيد. ادامه دهيد تا زماني که رطوبت روي سنگ يا روي در قوطي ظاهر شود.
• با چراغ قوه روي قوطي نور بيندازيد تا قوطي را چک کنيد. شما ميخواهيد به محض مشاهده رطوبت کار را متوقف کنيد. اين بدان معني است که در قوطي به اندازه کافي نازک شده است که از آن نور عبور کند.
• خيلي محکم قوطي را روي سنگ نکشيد، زيرا در اين صورت ممکن است غذاي شما روي سنگ ريخته شود.
براي باز کردن در، از چاقوي جيبي استفاده کنيد
لبههاي قوطي بايد به اندازهي کافي نازک باشد تا به شما امکان دهد تيغ را به راحتي در نزديکي لبه در بکشيد. با چاقو فشار دهيد تا به آرامي در از قوطي جدا شود. کشيدن درب را تمام کنيد، سپس آن را دور بيندازيد.
• اگر چاقوي جيب نداريد، از قاشق، چاقوي کرهخوري يا ابزار ديگري استفاده کنيد.
• يا سنگي کوچکي را پيدا کنيد که ميتوانيد از آن استفاده کنيد تا درب قوطي را به سمت داخل بکوبيد. اين ايده آل نيست، زيرا ممکن است غذاي خود را با قطعات کوچک سنگ يا خاک آلوده کنيد.
• هنگام بستن درب، دست خود را با آستين يا حوله بپوشانيد تا خودتان را قطع نکنيد.
بازار