ديجياتو/ محققان با استفاده از هوش مصنوعي دلايل مراجعه مجدد بيماران به بيمارستان را مطالعه کردند. آنها اميدوارند به کمک هوش مصنوعي روند درماني را بهبود داده و از فشاري که بر سيستم بهداشتي وارد مي شود بکاهند.
محققان دانشگاه موناش استراليا (Monash University) در تحقيق جديد خود با استفاده از هوش مصنوعي سوابق پزشکي ده ساله بيماران شامل ۱۴ هزار سابقه پزشکي و جزئيات بيش از ۳۲۷ هزار مراجعه مجدد به بيمارستان را بررسي کردند.
«Wray Buntine»، رهبر پروژه و استاد فناوري اطلاعات و علوم داده از دانشگاه موناش ميگويد هدف از اين تحقيق کاهش هزينههاي بيمارستان و بهبود کيفيت خدمات دهي در بيمارستانها بوده است. به گفته او الگوريتمهاي يادگيري ماشيني توسعه داده شده توسط آنها با بررسي سوابق پزشکي بيماران ميتوانند زمان و دليل مراجعه مجدد بيمار به بيمارستان را پيش بيني کرده و در مورد امکان جلوگيري از مراجعه دوباره او به پزشکان کمک کنند.
محققان در اين تحقيق يک مدل پيش بيني براي بيماريهاي مزمن کبد و مشکلات قلبي، که فشار زيادي بر سيستم بهداشتي استراليا وارد ميکنند، توسعه دادند. محققان ميگويند شناسايي دقيق بيماراني که احتمال مراجعه مجدد آنها به بيمارستان به خاطر ابتلا به دو بيماري ياد شده بالاست، به آنها کمک ميکند تا مداخله پزشکي بموقع را فراهم کرده و از بستري کردن بيمار جلوگيري کنند. اين کار به نفع بيماران خواهد بود و به ايجاد يک سيستم درماني بهينه منتهي خواهد شد.
با اينکه اين پروژه هنوز در حال توسعه بوده و پيش بيني ميشود سال آينده ميلادي تکميل شود، محققان معتقدند نتايج اوليه آن ميتوانند به پيش بيني زمان بازپذيرش کمک کنند.
دانشگاه موناش در بيانيهاي جداگانه از مشارکت با ديگر بيمارستانهاي استراليا از ساخت پايگاه دادهاي به نام «CDAP» نيز خبر داده که پزشکان سراسر اين کشور ميتوانند از طريق آن به دادههاي آماري لحظهاي در مورد پيشرفت روشهاي درماني کوويد ۱۹ و نتايج کارآزماييهاي باليني دسترسي پيدا کنند.
به گفته محققان دانشگاه موناش توسعه اين پايگاه داده به پزشکان و محققان کمک ميکند تا کوويد ۱۹ را بهتر درک کنند و به کمک آن بيماراني که به بستري شدن و مراقبتهاي ويژه نياز دارند را شناسايي کنند.
بازار