ايسنا/ معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به آخرين وضعيت داروهاي مورد استفاده در درمان بيماران کرونا، گفت: تاثير "رمدسيوير" و "پلاسمادرماني" بر درمان مبتلايان اين بيماري همچنان در حال بررسي است.
دکتر قاسم جان بابايي در کميته علمي کشوري سياستگذاري بيماري کوويد۱۹، گفت: تحقيقات متعددي درباره عوارض ابتلا به کوويد ۱۹ به خصوص عوارض ريوي، کليوي و قلبي انجام شده که به تفصيل بررسي شده و نتايج اين يافتهها در دستورالعمل جديد درمان کرونا مورد استفاده قرار ميگيرد و اعلام ميشود.
وي افزود:
داروهاي مصرفي در بهبود علائم اين بيماري نيز در حال بررسي است. تکليف «فاويپيراوير» مشخص شده که مزيت بهتري نسبت به داروهاي قبلي ندارد. در مورد «رمدسيوير» هنوز به جمع بندي نهايي نرسيدهايم و بررسيها در حال انجام است. در مورد تاثير داروي کلروکين در بهبود کوويد ۱۹ نيز تحقيقاتي انجام شده که از نتايج آن در پروتکل جديد درمان کوويد ۱۹ استفاده ميشود.
وي در ادامه خاطرنشان کرد:
تحقيقات درباره اثربخشي پلاسما درماني در بهبود کوويد ۱۹ در حال انجام است. نتايج اين روش در ۶۰ بيمار آماده شده و بررسي اين درمان در ۲۵۰ بيمار ادامه دارد که نتايج آن اعلام خواهد شد.
در بخش ديگري از اين نشست دکتر محمدمهدي گويا_رئيس مرکز مديريت بيماريهاي واگير وزارت بهداشت، با تاکيد بر موفقيت درمان دارويي بيماران سرپايي درباره درمان دارويي با کلروکين، گفت: ۳۱ هزار نفر به صورت سرپايي شناسايي شدند که با کلروکين درمان شدند. کلروکين براي درمان بيماران سرپايي خفيف موثر بوده است. ميزان کساني که با فاکتورهايي از ريسک داشتند، ۲.۷۱ درصد است.
وي تاکيد کرد: نظام سلامتي که پايههاي درستي داشته باشد ميتواند کمک کند بخش زيادي از بيماران سرپايي درمان شوند بدون آنکه نياز به داروهاي گران قيمت و پيچيده داشته باشند. من تصور ميکنم اين موارد را ميتوانيم به دنيا ارائه کنيم.
بازار