بيگ بنگ/ چرا ابرها يک شش ضلعي روي زحل ايجاد کردهاند؟ هيچکس دقيقا مطمئن نيست. اين طوفان عظيم در طي پرواز فضاپيماي ويجر در دهه ۱۹۸۰ بر فراز اين سياره کشف شد و هيچکس تاکنون چيزي شبيه به آن را در هر کجاي ديگر منظومه شمسي نديده بود.
دوربين فضاپيماي کاسيني در اواخر سال ۲۰۱۲ با بدست آوردن اولين چشم اندازهاي روشن شده با نور خورشيد از شمال دوردستِ زحل توانست اين تصوير خيرهکننده و رنگ کاذب از قطب شمال سيارۀ حلقهدار را ثبت کند. ترکيبي از دادههاي تصويري نزديک به فرو سرخ باعث ايجاد رنگهاي قرمز براي ابرهاي کم ارتفاع و سبز براي ابرهاي مرتفع ميشود و يک ظاهر شفاف به ابرهاي زحل ميدهد. اين تصاوير و تصاوير مشابه پايداري طوفان شش ضلعي، حتي ۲۰ سال پس از پرواز ويجر را نشان ميدهد.
فيلمهاي قطب شمال زحل نشان ميدهند که ساختار ابر در حالي که چرخش ميکند ساختار شش ضلعياش را حفظ ميکند. بر خلاف ابرهايي که بر روزي زمين شش ضلعي به نظر ميرسند، الگوي ابرهاي زحل داراي شش ضلع کاملاً مشخص و با اضلاع تقريباً برابري هستند. چهار زمين ميتواند در داخل شش ضلعي جاي بگيرد. همچنين فراتر از ابرها در سمت راست، قوسهاي حلقۀ چشم نواز سياره زحل به رنگ آبي ِ روشن ديده ميشود.
بازار