مهر/ عبدالرضا واعظي ظهر امروز در نشست خبري مجازي که در سالن همايش وزارت علوم برگزار شد گفت: پارک علم و فناوري آذربايجان شرقي در سال ۸۱ تاسيس شد و واحدهاي فناوري که تاکنون در اين پارک پذيرش شده اند، ۶۶۴ واحد است، از اين تعداد ۳۰۰ شرکت فناور در اين پارک مستقر شدند و ميزان درآمد آنها در سال ۱۳۹۸ بالغ بر ۱۶۳۴ ميليارد تومان بوده است.
وي به صادرات اين شرکت ها اشاره کرد و افزود: اين شرکت ها در سال گذشته ۹ ميليون دلار صادرات داشتند، همزمان با شيوع ويروس کرونا ۱۵ شرکت مستقر در پارک علم و فناوري آذربايجان براي توليد تجهيزات و ملزومات مورد نياز کشور فعال شدند.
رييس پارک علم و فناوري آذربايجان شرقي به توليد کيت تشخيص ويروس کرونا توسط شرکت هاي اين پارک اشاره کرد و گفت: تست باليني و آزمايشي اين کيت موفقيت آميز بوده است و در صدد توليد انبوه اين کيت هستيم و براي ارائه مجوز به سازمان قضا و دارو نامه نوشته ايم.
وي به طراحي و ساخت دستگاه ضد عفوني کننده کابين اتوبوس اشاره کرد و افزود: اين دستگاه بر اساس ماده ضد عفوني کننده غير الکلي ايجاد شده در مدت ۳ دقيقه قادر به ضد عفوني کردن کابين اتوبوس ها است. حتي ماده ضد عفوني کننده غيرالکي هم توسط شرکت هاي مستقر در پارک توليد شده است.
رييس پارک علم و فناوري آذربايجان شرقي از ديگر محصولات اين پارک ها به ونتيلاتورهاي قابل حمل ارزان قيمت و دستگاه مه پاش ضد عفوني کننده ادارات و گان ضدويروس مجهز به پد جاذب رطوبت اشاره کرد.
وي با اشاره به مشکلات حوزه دانش بنيان در توليد محصولات گفت: در صدور مجوزهاي اصلي با مشکل مواجه هستيم و از طرفي بايد منابع مالي سازمان هاي مصرف کننده محصولات ما تامين شود تا بتوانند محصولات ما را تهيه کرده و از آن استفاده کنند.
بازار